2777
2789

ببین نوه اش رو دوست داره ولی دوست داشتنم حدییی داره دخترم یه هفته مریض بود به جان مادرم پیییییرم دراومد انقدر بهش رسیدگی کردم

شب یلدا رفتیم خونشون فرداش به شوهرم گفته یکم به بچه بررررس چقدر زرد شده غذای درست و حسابی به بچه نمیدین

امشبم زنگ زده ساعت ۱۰ هرکاری کردیم دخترم باهاش حرف نزد هی میگفت من خستم نمیخوام باهات حرف بزنم خب بچست 

بعد شوهرم گوشیو گرفت  پدر شوهرم میگه به بچه جرا یاد دادید میگه خستم از الان ....؟؟؟!!یعنی چه از این حرف خستم خوشم نمیاد 

شوهرمم گفت دختر ما هنوز ۴ سالشه ما یادش ندادیم حتما حوصله نداره دیگه آدم مگه بچه ۴ ساله رو قضاوت میکنه...!

خلاصه که همه جووووره قضاوت میکنه بچه رو از بچگی 

آخه کی از مادر پدر به فکر بچش هست دختر من تازه درست حسابی یاد گرفته جمله بگه خیلی از لغات رو اشتباه میگه 

صبح تا شب خط کش و ذره بین گرفتن دستشون همه چیه بچه رو سانت میزنن و من و شوهرمو توبیخ میکنن

شما بودید چکار مبکردبد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم دخترم ریزه میزست ولی ماشالله بهش از دخترای خواهر همسرم خیلی باهوشه بعضی موقعها پدر شوهرم م ...

گاهی نشنیدم مادر شوهرم بگه نوهام باهوشن فقط درمورد دخترم این حرفو میزنه میگه باهوشه و زرنگه