2777
2789

من قبلا مجرد بود به جز سرکار  وباشگاه کاری نمیکردم فقط مامان جانم بود الان قدرشو میدونم اللن متاهل شدم یکم سخت شده برام ولی چن وقته  یه روز جارو میزنم یه روز دستمال یه روز سرویس بهداشتی میشورم یه روز  حیاط و تراس یه روز اتاقها ولی واقعا خسته میشم چون من تا ظهر سرکار بعد برمیگردم روزهای فرد باشگاه بعد شام ناهار درست کنم نمیدونم چطور به همه چی برسم شما چگار میکنین 

نصف کارهای خونه با همسرمه

هر دو منظم هستیم و بهم ریختگی نداریم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من معلمم تا 12 کلاسم ی راست خونه و غذا میپزم و میخوریم حدود سه دیگه تمامم .

الآنم خونه برق میزنع 😂

کلا نمی‌ذارم کثیف بشه .

جارو هفته ای دوبار 

سرویس هر روز ک میرم می‌شورم 

لباسشویی ی روز در میان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجردمو ننه جانم انجام میده

البته الان با ننه جانم قهرم😒

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

منم همسرم کمک میکنه ومنظم هست ولی خوب بیشتر کارها رو خودم میدونم چکار کنم

بهش آموزش بده وگرنه تا آخر بیشتر کارها به عهده خودت میشه و این کم کم میشه عادت

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بهش آموزش بده وگرنه تا آخر بیشتر کارها به عهده خودت میشه و این کم کم میشه عادت

من همسرم ظرف میشوره 

لباس میندازه لباس شویی وپهن میکنه 

اشغال دم در میزاره 

نون و خرید جزیی بیرون انجام میده 

صبحانه به عهده همسرمه 

میز جمع کردن و برعهده همسرم اینارو انجام میده 

آخر هفته ها تمیزکاری اساسی داریم

روزایی که من سرکارم و همسرم از خونه کار میکنه همسرم تمیزکاری میکنه و غذا میپزه برای خودش

اگر من از خونه کار کنم خودم غذا میپزم و جمع و جور میکنم 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834