2777
2789

یعنی این همه مدت داشتم اشتباه میخوردم 

حامله ای شده معضلی بخدا تو زندگی من هرکی ی چی میگ مثلا دکتر اینارو داد حالا بهداشت گفته اسید فولسک ضعیفه تو باید این قرص رو میخوردی 

دیگه عقلم دارم ازدست میدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه ۱۱ هفته هستم ی هفته دیگ س ماهم تموم میشه حتی نمیدونم دیگه کی باید قطع کنم فولیک رو

مبارکه عزیزم ۱ برای دوقلو هاست نیم برای شما تا ۱۳ هفته استفادا کنید بعدش که وارد ۱۴ هفاه شدید مولتی ویتامین ترجیحا فیمبیون یا پریناتال 

من تا ۲ ماه اسیدفولیک خوردم بعد یدفولیک

پریناتال هم میخوردم مکمل بارداری عالی بود حتما بخور

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

مبارکه عزیزم ۱ برای دوقلو هاست نیم برای شما تا ۱۳ هفته استفادا کنید بعدش که وارد ۱۴ هفاه شدید مولتی ...

خب من یک میخورم دوقل هم ندارم خود دکتر هم نوشت چند دکتر هم دیدن چیزی نگفتن 

اسید فولیک مهمترین ویتامینی هست ک باید فعلا تا اخر بارداری دریافت کنی چون کمبودش باعث نقص های مغز و اعصاب در جنین میشن

نگران نباش،ید،ویتامین د،ب۶،ب۱۲  اینا رو از الان میتونی شروع کنی ولی مهمترینش فولیک اسیده 

ید و فولیک چن سالیه اومده جای اسید فولیک چون ید داره بهتره

نترس

اهن هم از ۱۶ هفته شروع میکنن تا ۳ ماه بعد از زایمان

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
من تا ۲ ماه اسیدفولیک خوردم بعد یدفولیکپریناتال هم میخوردم مکمل بارداری عالی بود حتما بخور

خب الان من چیکارکنم تکلیف چیه از فردا فولیک ۱ رو قطع و بجاش اینی ک بهداشت داده بخورم

خب الان من چیکارکنم تکلیف چیه از فردا فولیک ۱ رو قطع و بجاش اینی ک بهداشت داده بخورم

اره یدفولیک بخور.بهتره

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

اسید فولیک مهمترین ویتامینی هست ک باید فعلا تا اخر بارداری دریافت کنی چون کمبودش باعث نقص های مغز و ...

عزیزم من الان هزار سوال بی جواب دارم تو ذهنم  چرا سه تا متخصص  رفتم تاحالا یکیشون بهم نگفتن مثلا بجای فولی ۱ ید فولیک بخور 

و اینکه چرا نگفتن تا کی باید ب خوردن فولی و ویتامین دی ادامه  بدم