2777
2789
انشالله به سلامتی نی نی رو بغل کنیمن الان تو هفته ۷ هستم خیلی حالت تهوع دارم خیلی حالم بدهشما هم حال ...

من تاشش ماهگی تهوع بسیاربسیارشدید داشتم و شده بودم پوست استخون 

ازتهوع زیاد نمیتونستم چیزی بخورم قندم میفتادحالت قش بهم دست میداد.شش ماهه ک‌رد شدم خوب شدم.فقط هم تهوعم با اب وابلیمو خوب میشد

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای پس چرا حالت تهوع صبی اینا ندارم

چون تازه است همه هم حالت تهوع صبح ندارن

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
من تاشش ماهگی تهوع بسیاربسیارشدید داشتم و شده بودم پوست استخون ازتهوع زیاد نمیتونستم چیزی بخورم قندم ...

ای خدا منم دارم میمیرم

خیلی حالم بده

ار هرچی بو هست متنفرم

خدا خودش کمکم کنه زود خوب شه

انشالله به سلامتی نی نی رو بغل کنیمن الان تو هفته ۷ هستم خیلی حالت تهوع دارم خیلی حالم بدهشما هم حال ...

هروقت عشق نینیت بکشه  من رفتم تو ماه ۵ ، عصر کلی عق زدم گلاب ب روت ، هنوز دارم تهوعو

تو بعضی بارداریا سرتقه، من بارداری اولم تهوعم هفته۱۱ تموم شد این دفه ول کن نیس

اگ پررنگ باشه چی؟؟یعنی چن وقته؟

یعنی دیگه ۲۰ روز اینا حسابش کن

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
من ۴ روز بعداز پریودیم بی بی چک زدم پررنگ بود

شما بعد پریودت زود گرفته