2777
2789
عنوان

دوستان شما هم خوابهای دنباله دار دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 21 پست

من انقد خوابام چرتوبی محتواس که  انگار دائم درحال عوض کردن شبگه تلوزیونم ازخونه میپرم تو خیابون ازاونجا کوه،دریا،خونه اقوام

مدرسه و..😂

همه احوالاتم تجربه میکنما ی لحظه حس خییلی خوب،یه لحظه اعصاب خوردی ی لحظه شادی یه لحظه یه حیوون وحشی ک دنبالم میکنه یه لحظه دعوا و..😵‍💫😵‍💫😵‍💫

چرا باورم میشه چون منم ندیدمش فقط تیکه هاشو ازاینستا قبلا اتفاقی دیدم 😂😂

اخه من اونم ندیدم دوس دارم ببینم ولی وقت ندارم

یکی از کسایی که تعبیر خواب میکرد گفت شیطان میکشه تو رو اونجا جای ادمای خوله به خاطر همین حس خولی میده اما شیطان میکشتت از پشت به کوچه تاریک بعدش همیشه بیدار میشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این خوابای ترکیبی؟ مثلا داخل خونه خودتونید از در میاد بیرون محوطه خارج خونه یکی دیگس؟

نه گلم لوکیشن خوابم،با هرررر موضوعی که باشه،فقط همون خونه پدریمه ،با یکم تغییرات مثلا طبقه هاش کم و زباد شده یا رنگ دیواراش،ولی کوچه ش و خیابونش دقیقا همونه ک بود،منو بچگی دائم میفرستادن خرید خیلی بیرون میرفتم شاید دلیلش اونه

Nop
من انقد خوابام چرتوبی محتواس که انگار دائم درحال عوض کردن شبگه تلوزیونم ازخونه میپرم تو خیابون ازاو ...

وای من داشتم خواب میدیدم حیاط مدرسمون رو ساخته بودن برای امتحانای قلمچی دختر و پسر قاطی داشتم شماره میدادم بعد مثل گیم هر طبقه میرفتم بالا اپلود میشد

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه گلم لوکیشن خوابم،با هرررر موضوعی که باشه،فقط همون خونه پدریمه ،با یکم تغییرات مثلا طبقه هاش کم و ...

عجیبه 

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️