2777
2789
عنوان

تایید سوابق تحصیلی 😬📸

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 23 پست
متوجه میشن بعدا

محرومیت از کنکور و اینا نداره ک ؟

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تایید سوابق جدای از ثبت نام کنکور هستش  آیا 

دختر من رفت ثبت نام کرد ولی حرفی از تایید سوابق نبود

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
برو کافی نت خواهر منم نتونست رفت کافی نت

باشه ممنونم

سکوت میکنم تا خدا سخن بگوید رها میکنم تا خدا هدایت کند دست برمیدارم تا خدا دست بکار شود و به او میسپارم تا آرام شوم ❤️

تایید سوابق جدای از ثبت نام کنکور هستش آیا دختر من رفت ثبت نام کرد ولی حرفی از تایید سوابق نبود

آره باید تایید سوابقم بزنه

سکوت میکنم تا خدا سخن بگوید رها میکنم تا خدا هدایت کند دست برمیدارم تا خدا دست بکار شود و به او میسپارم تا آرام شوم ❤️

آره باید تایید سوابقم بزنه

میگم وقتی که قراره ترمیم کنن دیگه این  تایید سوابق به چه درد میخوره 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
میگم وقتی که قراره ترمیم کنن دیگه این تایید سوابق به چه درد میخوره

پولش به درد بالاییا میخوره 

تو این بازی فقط بحث اصلی پوله

پولش به درد بالاییا میخوره تو این بازی فقط بحث اصلی پوله

👌🏻