2777
2789
عنوان

شور تعطیلی مدارس دراومده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 67 پست
عزیزم اون کارگر بی نوا چ کنه کارخونه تعطیل بشه چطوری نون ببره سر سفره خانواده‌شاقتصاد فلج میشه اینطو ...

امان ازینکه بخوان کاریو بکنن همون کارخونه ها اه مازوت نمیسوزندن وضع این نبود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصفهان🤣🤣

ولی من چند سال پیش عید اومدم شهرتون اونم شلوغ بود ولی بسیار بسیار شهر تمیزی دارید تبریز هم همینطوره اما منو همسرم همیشه میگیم اگر مازندران زندگی نمیکردیم قطعا اصفهان انتخابمون بود لهجتونم بسیار باحاله

راستی توی تابستون اتفاقا مصرف برق به حداکثر میرسهکولر آبی وکولرگازی همه جا روشنهبدتره ‌که😐

چارش تولید برق خورشیدی هست ولی چون براشون مهم نیست...

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
مصرف بی رویه؟گیریم مردم مصرف بی رویه دارن برق خورشیدی تولید میکردن ملت میرفتن شوفاژ میخریدن به جا بخ ...

بله بی رویه 

مخصوصا ماینرها

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

من که پسرم هفتم هست شنبه امتحان ریاضی ترم داره هیچی هم بلد نیست

بخدا همه پایه‌ها درساشون واسه خودشون سخته

دخترمن کلاس دومه یسری مسائل رو حتی خود من و پدرش سر درنمیاریم

بعد همین بچه کل هفته پیش رو تعطیل بوده

یکشنبه و امروز هم کامل جشن و ورزش داشتن

یعنی فقط شنبه رو درس دادن

خب بچه از درس عقب میفته پایه ضعیف میره بالا

بعد سال بعد فشار میارن ب دانش آموز و خونواده و بچه درسش ضعیفه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
گل گفتیخدا ازشون نگذرهالان اینطوریه ببین آینده بچه هامون چی میشهبچه های خودشون بهترین کشورها اونوقت ...

کمبود برق و گازو ....بعد نگران کم شدن جمعیت هم هستن

باید خوشحال باشن اتفاقا

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
[QUOTE=365457373]راضی چون ۱ـ از این موضوع خودت ضربه نخوردی ۲ـ خودت مدرسه ای هستی[/QUOعلم غیب داری؟ ...

خب گزینه اول میشه دیگه 

بزرگترین بچت کلاس دومه پس به دوران کرونا و تعطیلی و اینا نخورده برای همین ضربه شو نخوردی نمیدونی مجازی چی به سر بچه ها نمراتشون میاره 

منم اون تایم از اینکه مجازی بود خوشحال بودم اما ضربه شو که خوردم دیدم درس همینجوری چیز علاقه مندی برای بچه ها نیست و تا زور بالا سرشون نباشه نمیخونن 

چه برسه مجازی تو خونه باشی

بخدا همه پایه‌ها درساشون واسه خودشون سختهدخترمن کلاس دومه یسری مسائل رو حتی خود من و پدرش سر درنمیار ...

من میگم خدابا دکتر مهندس آینده را ببین همش مجازی آنلاین 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بله بی رویه مخصوصا ماینرها

خواهر اینا همه بهونس صد تا ماینر همزمان کار کنن اندازه مصرف برق لحظه استارت خوردن یه کارخونه بزرگ نمیشه کشور ثروتمندی داریم اگه ادم حسابمون میکردن باید از انرژیای پاک خورشیدیو هسته ای استفاده میکردن ولی خب نمیصرفه از ارثیه اقازاده ها کم میشه