2777
2789
عنوان

زمان مادربرزگا مشکلات زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 88 پست
عزیزم یک بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک ....دلیل نمیشه دیگه مشکلات زنانه دچار نشی

دیگه تا ۳۸ سالشو جستم بقیشم میجهم عزیزم 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همین سه مورد خونساز نیستن ،جگر و پسته باعث بالارفتن صفرا و خونسوزی در بدن میشه و همچنین اسفناج ...

😕😕😕این همه دکتر ومتخصص در سراسر دنیا اشتباه میگن ینی

صحیح

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
علم درست هست نمیذارند علم به مردم برسه

کاملا موافقم این طب سنتیا نمیخوان بزارن علم درست به مردم برسه با این خرافاتشون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اتوجه به اینکه د ایام قاعدگی،به دلیل تخلیه ،جذب بدن بسیار بالات و خود شستشو با آب ، باعث تغییر مزاج ...

نه نه نه نشد

شما گفتی تنبلی تخمدان من با مزاج اینچیزا کاری ندارم(بماند که دهانه رحم عفونت در واژن رخ میده در سطوح بالا و حاد ب تخمدان میرسه ک بازهم ربطی ب تنبلی تخمدان نداره)

چرا شستشوی بدن باعث تنبلی تخمدان میشه؟ تنبلی تخمدان چیه؟ 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
کاملا موافقم این طب سنتیا نمیخوان بزارن علم درست به مردم برسه با این خرافاتشون

سخت در اشتباهی خداروشکر مردم روز به روز آگاه تر میشن وقتی توی طب جدید درمانی پیدا نمیکنن میفهمم باید برگردم به گذشتگانشون 

نه نه نه نشدشما گفتی تنبلی تخمدان من با مزاج اینچیزا کاری ندارم(بماند که دهانه رحم عفونت در واژن رخ ...

یه درصد فکر کن جوابشو بدونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینا همه هدفمنده برای بیمارافزایی مردم ، ....

تئوری توطئه 🤦🏻‍♀️

ب

دقیقامن یه مدت که نوشابه میخورم سریع سوزش وانواع عفونت میگیرم واینکه قدیم حموم نبودکه توهرموقعیتی به ...

آفرین تغذیه نامناسب و مواد غذایی غیر استاندارد که همشون قاطی دارند مردم را نابود کرده 

خوب یکی از دلایل تنبلی تخمدان تغییر مزاجشه

دلایل تنبلی تخمدان یا عملکرد ناصحیح هیپوفیزه. بحثش گستردس که چطور مغز باعث اختلال تو تخمدان من میشه. که ریشه وراثتی داره. ینی ژنتیکه تو دی ان ای من کد گذاری شده این بیماری و بخوام نخوام مبتلا میشم

دلیل دومش انسولین بالاس ک باعث ساخت آندوژن میشه

عزیزم بالارفتن هورمون های مردانه اثر این آندوژنه