2777
2789
عنوان

تعطیلی مدارس

141 بازدید | 14 پست

تهران راهنمایی متوسطه اول تعطیل شد؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

همه جا تعطیله؟؟ اسی تایپک اخرمو گز بزن

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شبکه ۶ العان زدم هیچی نگفته همش گردان های فلان و بهمان😣😵‍💫

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
پس چرا کرج متوسطه هم تعطیل شده

نمیدونم والا من یکی از دوستان مشهد گفتن بهم مشهد کلا تعطیله . منم گفتم شاید تهران متوسطه تعطیله که دخترمو نفرستم 

العان زوم هیچی شبکه ۶ ننوشته

نمیدونم والا من یکی از دوستان مشهد گفتن بهم مشهد کلا تعطیله . منم گفتم شاید تهران متوسطه تعطیله که د ...

اگرتعطیل باشن کانال مدرسه اشون میگذاره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نمیدونم والا من یکی از دوستان مشهد گفتن بهم مشهد کلا تعطیله . منم گفتم شاید تهران متوسطه تعطیله که د ...

متوسطه که تایم امتحاناتشونه تعطیل نمیکنن که

گفتم عشق ما یه اشتباهه ، نکن گفتم بهت یه چاهه انتهاشو نرو...@E
اگرتعطیل باشن کانال مدرسه اشون میگذاره

کانتل مدرسه لینا ببخشید مردن . ساعت ۱۲ شب میخوان بزارن 🫤😁

کانتل مدرسه لینا ببخشید مردن . ساعت ۱۲ شب میخوان بزارن 🫤😁

کانال*

متوسطه که تایم امتحاناتشونه تعطیل نمیکنن که

نه متوسطه اوله کلاس نهمه 

العان برنامه امتحانی دختر من اولین امتحانش نهم هست یعنی یکشنبه ریاضی

نه متوسطه اوله کلاس نهمه العان برنامه امتحانی دختر من اولین امتحانش نهم هست یعنی یکشنبه ریاضی

اها خب تایم امتحانات دخترتون عجیبه چون همه از دو دی شروع شده ،  حالا که امتحاناش از نهمه دیگه نظری نمیتونم بدم احتمال تعطیلی هست

گفتم عشق ما یه اشتباهه ، نکن گفتم بهت یه چاهه انتهاشو نرو...@E