2777
2789

اگه همه جوره شخص ایده الیه میدونی بهترش نیست ازدواج کن ولی کسی که دانشگاه رفته باشه سختیی که برای امتحانا کشیده و مجبور شده هر روز برای آیندش سر کلاسا حاضر شه، انتخابی که انجام داده و دیدگاهش که بازتره باعث برتری میشه نمیشه گفت یه دیپلمه با کسی که مدارک دانشگاهیی داره یکیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین درک و شعور طرف خیلی مهمه اونقدر دکتری بدون اخلاق داریم 

اگه طرفت کمک می‌کنه تو رشد کنی به نظرم میشه خوشبخت شد

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
ببین درک و شعور طرف خیلی مهمه اونقدر دکتری بدون اخلاق داریم اگه طرفت کمک می‌کنه تو رشد کنی به نظرم م ...

یه خواستگار دکتر داشتم .‌بعد با ماشینش قرار شد بریم کافه . یه ربع رفتیم بعد گفت مامانم کلیدش جا گذاشته باید بر گردم بش بدم . فک کن گفتم من پیاده بشم برگردم خونه به پدر و مادرم چی بگم‌.‌بگم که وسط راه پیاده کرد . یک ساعت ت خیابون قدم میزدم و اشک میریختم و قول دادم دیگه هیچ وقت با ماشین پسر نخوام سر قرار برم

من آخه خواستگار دکترم داشتم واقعا بعضا تومنی دوزار نمیارزن

حالا بستگی به طرف مقابلم داره مال من اینجوری درومدم اصلا نتونستم باهاشون جور بشم الان همسرم فوق لیسانس از لحاظ افکار خیلی بهم نزدیکیم

حالا بستگی به طرف مقابلم داره مال من اینجوری درومدم اصلا نتونستم باهاشون جور بشم الان همسرم فوق لیسا ...

خود منم خط قرمزم تحصیلات بود نمیدونم چرا در برابر این دارم کوتاه میام

خود منم خط قرمزم تحصیلات بود نمیدونم چرا در برابر این دارم کوتاه میام

فوقش یه مدت باهاشون حرف بزنی کامل میتونی بشناسیشون. ببینی میتونی باهاش زندگی کنی یا نه

اصل ازدواج کفویته. ازدواج به این شعارا که تحصیلات مهم نیست و غیره نیست عزیزم. تو زندگی بیای متوجه می ...

دقیقا نظر منم همینه. هر چقدر بیشتر شبیه خودت باشه خوشبختری