2777
2789
عنوان

میترسم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا بخاطر من از شهر خودش بیاد شهر من ۳۰ و خورده ای

اختلاف سني تون زياده و خوب ب اين موضوع فكر كن چون بعدها ميتونه مشكل ساز بشه 

ببين حرف تا عمل خيلي تفاوت داره و اين نقل مكان حرفي راحته فقط 

عصبانيش كن ببين چطور مديريت ميكنه اوضاعو 

ي بحثي راه بنداز بعد قهر كن ببين عكس العملش چيه 

چند ساعت يا ي روز جوابشو نده ببين مياد يا ن 

منظورم حضوريه ن تلفني 

چون وقتي سن بالاتره اين چيزارو بچه بازي ميدونن و اهميتي نميدن و اين يني خود مشكل 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
ببین یه وقتایی هست از ته دلت میخوای که بشه برای من اینطور نیستدو دلم

اگر دو دلی نکن

خواهرم سه تا دختر داره، هنوز که هنوزه میگه من این شوهر را نمی خواستم، خیلی رو اعصابمون میره.

دلت را یکی کن وجواب بده ، یا آره حتما ویا نه کلا

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
دوست دارم طرفم ایده ال باشهالبته خودمم فکر میکنم هنوز سنم کمه و دو سه سال دیگه جا داره

والا پیدا کردن شخص ایده ال سخته

بعدشم بستگی داره ایده ال از نظر تو چی باشه؟

قد بلند هیکل خوب؟  وضع مالی خوب؟

اصالت خانواده؟ اخلاق و شخصیت خوب؟

اگه همه اینارو صرفا با هم میخوای

باید خودتم خیلی کیس خوبی باشی  و خوش شانسم باشی ک همچین فردی به تورت بخوره و بخواد بگیرتت

تو اینستا فالویینگ زیاد داره در حالی که من جنس مخالف غریبه فالو نمی کنم

خب ببین وقتی بحث مالی رو بذاری کنار میبینی چیزای مهم تری هست اگه قصدش ازدواجه دیگه چرا از فالویینگاش دل نمیکنه این خودش یه مسئله هست اگه قیافش به دلت نشسته و حس خوب بهت میده دیگه قضیه جدی کن کمه کم ۳ ماه باهاش بحرف پیش مشاوره ازدواج برو ببین بدرد هم میخورین یا ن

پزشک که نه من دندونم

خوبه پس

به نظرم نترس هم شغلتون به هم میخوره، هم سنت خوبه

منم دانشجو پزشکیم سال۳🤧منم دوس دارم با کیس دندون و دارو مزدوج شم، پزشک نباشه که دنیاهامون متفاوت باشه همش درگیر کار نباشیم😂

چهرش خیلی باب دلم نیستبد نیست ولی عالی هم نیست

خب ببین خودت در چه حد هستی اگه متوسطی توقع عالی نداشته باش ایده آل گرا نباش و اینکه باید بدلت نشسته باشه حس خوب از هیکل و چهرش بگیری اوکیه دیگه خیلی وارد جزئیات نشو که ای وای چرا چال نداره😂 کلی رو در نظر بگیر اگه قیافش بدلت نشینه این مورد درست بشو نیست اگه از نظرت زیبا باشه بعدا عادی میشه برات ولی زشت باشه اصلا و دیگه به دلت نمیشینه

سعی جوری ازدواج کنی که در سطح هم باشین نه یکی بالای بالا یکی پایینه پایین