2777
2789
عنوان

تاحالا از دست خانواده دلتون بشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشهه بازم سر زندگی خودتی دیگ استرس اینو نداری بابام نفهمه بابام ب گوشش نرسیده بابامم بابامم باباممم ...

بخدا همین فکر ترو می‌کردم اما فهمیدم رهایی نیست از خانواده 

خدا خانواده ی بد قسمت گرگ بیابون نکنه 

من بعد ازدواج به شکل دیگری شکنجه شدم از جانبشون توی دوران عقد فقط خواستی ازدواج کنی شرط بذار خونه اجاره کنه عقد و عروسی یکی شه بری سر زندگیت زود 

وگرنه مث من کاری باهات میکنن آرزوی مجردیتو کنی

کاربری دست دو نفره ❤️😘

عزیزم جمله ی دومت منو یاد ی داستانی انداخت.اگه برات ممکنه پی دی اف کتاب ۴ اثر از فلورانسو بخون که وا ...

بخدا خسته شدم باورت میشه شکرکزاریم میکنم تو دفتر بیس چاری ورد زبونمه

بخدا خسته شدم باورت میشه شکرکزاریم میکنم تو دفتر بیس چاری ورد زبونمه

کتابی که گفتم رو بخون عزیزم.

برو تو این سایت

Halam khoobee ویدیو های رایگان داره راجع به من بهتر شدن.

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

ببین من متاهلم .فقط بهت بگم الان حس میکنم فقط خودمم و شوهرم و پسرم .خانواده ام از روزی که ازدواج کرد ...

بازممم از دست خانواده ک رها شدی اینش ب دنیا می ارزه 🥲

چقدر سخته این دیگه ته حرفش به من بود قشنگ فکر کنم بم گفته تو نون خور اضافی خونمیآخه من دختر ۱۷ ساله ...

منم ۲۱ سنمه 

خیلی خسته ام فقط دنبال راه فرارم ک از این خونه برم 

بخدا همین فکر ترو می‌کردم اما فهمیدم رهایی نیست از خانواده خدا خانواده ی بد قسمت گرگ بیابون نکنه من ...

مگ چیکارت کردن؟

البته درک میکنم عزیزم 🙂

مال نسلای قدیمن فقط خودتی ک حرص میخوری 

دعا کن یکی پیدا بشه هوامو داشته باشه فقط برمممم

پیدا میشه فقط صبوری کن عزیزم .خدا میدونه خوده من چه روزهایی و چه شرایطی داشتم فقط صبوری کن و با هر کسی ازدواج نکن‌.با اهلش ازدواج کن با کسی که آدم باشه لایق باشه و عاشقت باشه ازدواج کن