2777
2789
عنوان

‌من خیلی زشتم😣(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 81 پست
عزیزم منو یه میکاپ ارتیست به عنوان مدل میکاپ یه پیج ۴۰۰ ۵۰۰ هزارتایی برد و زیر عکس ام نزدیک چند هزار ...

عزیزم تحصیلات چیه و چه دانشگاه و رشته درس خوندی؟ تو یکی از تاپیکات دیدم کنجکاو شدم 😄

توی دنیا ادما ی خوشگل زیادی هستن،تنها شما نیستی..شما به اندازه خودت زیبایی،این آجی مونم‌به اندازه خو ...

نه عزیزم میخواستم ثابت کنم ایرانی جماعت توانایی شنیدن واقعیت هارو نداره

و حتی خودشم نتونست تحمل کنه

صدرصد که همه زیبان

و چون این آدم گفت من هرکی زشت باشه بهش میگم

منم خواستم ثابت کنم که چقدر ناراحت کننده است ما مراعات بقیه رو نکنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما حتی به منم نگفتی زشتم گفتی درکل خوشگلی یعنی توهم قبول داری :)))بهرحال عزیزم موفق باشی

در کل از نظر من یعنی معمولی رو به بالا 

عزیزم زیاد خودتو تحویل نگیر

پسندم نبودی 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
عزیزم تحصیلات چیه و چه دانشگاه و رشته درس خوندی؟ تو یکی از تاپیکات دیدم کنجکاو شدم 😄

عزیزم تحصیلاتم حیطه هوش مصنوعی و آی تی هست

ولی کارم در حال حاضر چیز دیگه است 

دانشگاه خوبی درس میخونم اسمشو بگم با یه سرچ ساده اسمم میاد بالا

سر همون نمیتونم جزئیات بهتون بدم 

در کل از نظر من یعنی معمولی رو به بالا عزیزم زیاد خودتو تحویل نگیرپسندم نبودی

عزیزم🥹😂

من تو زندگیم هیچ ارزشی برا زیبایی قاعل نیستم چون اکتسابی نیست و ارثی هست‌

پس هیچ وقت بابت چیزی که توش نقش نداشتم ناراحت نمیشم

عزیزم🥹😂من تو زندگیم هیچ ارزشی برا زیبایی قاعل نیستم چون اکتسابی نیست و ارثی هست‌پس هیچ وقت بابت چی ...

آره عزیزم کاملا معلوم بود 

اول خودت گفتی عکس بذارم نظر واقعی بدی منم که نظر واقعی دادم ناراحت شدی 

اتفاقا الان زیبایی خیلی مهمه 

و قضاوت برای یه آدم تحصیل کرده که این همه زحمت کشیده خوب نیس گفتی عکسات فیل تره در حالی که دروغ بود و تهمت زدی 😉😉😉

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋