2777
2789

من میترسمممم

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آیت الکرسی بزار

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

تو وخدا راست میگیبخدا شنیدم

آره راست میگم. فردا صبح به خودت می خندی اینقدر نگران شدی هیچی نیست. و هیچی نمی تونه باشه افکار ما برا ما تخیل سازی و نگرانی ایجاد میکنن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اخه نه اینکه آهنگ بزنه

نه نمیشه. نکنه فکرت به جن و اینا میره. بدون اینا واقیت نداره. و بدون هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست اون نخاد یه برگم نمی افته. برا من پیش اومده الکی خودتو نگران نکن. 

مرسی یه کم آروم شدمخیلی ترسیده بودمخدا بهت خوشبختی بده

خواهش میکنم. ان شاالله خدا بهت همیشه آرامش بده اصلا نگران نباش خواستی چراغ هارو روشن بزار برو دست بزن به گیتار و اینا خیالت راحت بشه. ببین در هر 24 ساعت ما یک بار زمین و ما به دور خورشید می گردیم. آرام آهسته قرآن تعبیر میکنه به ذلول یهنی شتری که حرکت میکنه و یوارشو آزار نمی ده پس آمدن صدا. علی الخصوص خونه ویلایی و قدیمی و حیاط دار طبیعه. خونه ما هم این طوره.