2777
2789
عنوان

عقد برادرشوهرمه و حالمو بد کردن بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اندامت قشنگه چون اصلا شکم و پهلو نداری ولی خب یکم لاغر کنی پاهات خوش فرم تر میشن

میدونم رونام چاقه از بعد زایمانم لاغر نشد پاهام

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

واقعی میگی‌یا چون ناراحتم؟

نه والا عالی هستی،از جلو معلوم نیست شکم داری یا نه اگه داری فکر کنم کوچیک باشه و با گن کامل مخفی میشه چون از پهلو هیچ مشخص نیست. سعی کن لباسی بخری یاا کرایه کنی چشم حسودشون ۴تا بشه و تا روز جشن نگو کدوم آرایشگاه یا چه لباسی میپوشی چون حسودن

نه والا عالی هستی،از جلو معلوم نیست شکم داری یا نه اگه داری فکر کنم کوچیک باشه و با گن کامل مخفی میش ...

این عکسم از پهلو ندیدی؟

واااای استارتر بخدااا این اندام دلخواهه منه. باورت میشه؟؟ همه در حسرت همچین تیپین. بخدا از حسودیش گف ...

الهی آمین .حالمو حسابی گرفت