2777
2789
عنوان

فیلم گردن زنی چی شد

129 بازدید | 14 پست

از ی جایی ب بعد ندیدم دیگه. یکی اسپویل کنه. کی دست داشت تو مرگ باران و شوهرش

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

بهمن

من هر چی ام‌بودم حرفام واقعی بودن مهم حال تُ بود برام تُ بخندی من خوبم چقدر قشنگ دروغ گفتی منم‌ک باورت کردم یه روز میاد ک برگردی ولی اونروز من باهات قهرم.........من شدم دریای بی امواج ک ساحل بغل کرده ت با من پرواز  دلت میخواست ک پرتم کردی از دره من از چشم ت میبینم اگ عشق مرده تو قلبم اگ چشمامو روت بستم دارم‌میترسم از این من منی ک سرد و بی روحم همینی ک الان هستم:(

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهمن 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
چراااا دلیلش چی بود

میخواسته یه سری مدرک جور کنه و به همه نشون بده که نیما آدم درستی نیست به قول خودمون و مناسب ازدواج خواهرش نیست ولی خب اونجوری که میخواستن پیش نرفته 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
چراااا دلیلش چی بود

دنبال یه سری مدارک بوده دست نیما رو رو کنه برا همه قصدش کشتن و اینا نبوده طناز ب شاهرخ گفته فیلم ک عکسام تو گاو صندوق ووو 

من هر چی ام‌بودم حرفام واقعی بودن مهم حال تُ بود برام تُ بخندی من خوبم چقدر قشنگ دروغ گفتی منم‌ک باورت کردم یه روز میاد ک برگردی ولی اونروز من باهات قهرم.........من شدم دریای بی امواج ک ساحل بغل کرده ت با من پرواز  دلت میخواست ک پرتم کردی از دره من از چشم ت میبینم اگ عشق مرده تو قلبم اگ چشمامو روت بستم دارم‌میترسم از این من منی ک سرد و بی روحم همینی ک الان هستم:(

دنبال یه سری مدارک بوده دست نیما رو رو کنه برا همه قصدش کشتن و اینا نبوده طناز ب شاهرخ گفته فیلم ک ع ...

یعنی نیما دست داشته تو پرونده برادرزاده اش؟ 

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)
یعنی نیما دست داشته تو پرونده برادرزاده اش؟

اره با شیخ همدستی کرده چون وکیل شیخ ازش اتو داشت ک نیما تو خارج زن داره وبدهی بالا آورده و پول لازمه

اره با شیخ همدستی کرده چون وکیل شیخ ازش اتو داشت ک نیما تو خارج زن داره وبدهی بالا آورده و پول لازمه

الان این فیلم بیشتر به تخریب شخصیت نیما و باران واقعی  پرداخته بود

الان این فیلم بیشتر به تخریب شخصیت نیما و باران واقعی پرداخته بود

سرو ته نداشت والا فقط اعصاب خوردی 

نکته مثبتش رسیدن مونا و امیر ب هم بود