2777
2789
عنوان

منبع سند و خاصیت نوره 🔥✅

87 بازدید | 15 پست

اون دسته از خانومایی که راجب نوره زدن شک داشتن و قبول نداشتن و سند خواستند از دریایی از احادیث راجب نوره چندتاش اوردم ببینید✅🌈👍

در چه روزهایی استعمال #نوره نهی شده است؟

✅پاسخ :به روایات زیر توجه فرمایید :

مُحَمَّدُ بْنُ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ قَالَ: قَالَ الصَّادِقُ قَالَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ يَنْبَغِي لِلرَّجُلِ أَنْ يَتَوَقَّى النُّورَةَ يَوْمَ الْأَرْبِعَاءِ- فَإِنَّهُ يَوْمُ نَحْسٍ مُسْتَمِرٍّ وَ تَجُوزُ النُّورَةُ فِي سَائِرِ الْأَيَّامِ

📚من لا یحضره الفقیه ج١ص١٢٠

ترجمه : امام صادق علیه السلام فرمود :امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود :سزاوار است که شخص در روز چهارشنبه از نوره پرهیز نماید زیرا آن روز نحس مستمر است و استعمال #نوره در سایر روزها جایز است.

مُحَمَّدُ بْنُ يَعْقُوبَ عَنْ عَلِيِّ بْنِ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ رَفَعَهُ إِلَى أَبِي عَبْدِ اللَّهِ قَالَ: قِيلَ لَهُ يَزْعُمُ بَعْضُ النَّاسِ أَنَّ النُّورَةَ يَوْمَ الْجُمُعَةِ مَكْرُوهَةٌ فَقَالَ لَيْسَ حَيْثُ ذَهَبْتَ أَيُّ طَهُورٍ أَطْهَرُ مِنَ النُّورَةِ يَوْمَ الْجُمُعَةِ

📚کافی ج۶ص۵٠۶

ترجمه : به امام صادق علیه السلام گفته شد: بعضی از مردم می پندارند که #نوره در روز جمعه مکروه است! امام فرمودند :آنطور که تو فکر کرده ای نیست، کدام پاک کننده ای در روز جمعه از #نوره پاک کننده تر است؟

عَنْ حُذَيْفَةَ بْنِ مَنْصُورٍ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ يَقُولُ كَانَ رَسُولُ اللَّهِ يَطْلِي الْعَانَةَ وَ مَا تَحْتَ الْأَلْيَيْنِ فِي كُلِّ جُمُعَةٍ

📚کافی ج۶ص۵٠٧

ترجمه :حذیفه بن منصور گوید:شنیدم امام صادق علیه السلام می فرمود :رسول الله صلی الله علیه و آله در هر جمعه موی زهار (بالای عورت) و موی زیر (بین) دو باسن را نوره می کشیدند.

✅به روایت زیر نیز دقت شود :

عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ قَالَ: السُّنَّةُ فِي النُّورَةِ فِي كُلِّ خَمْسَةَ عَشَرَ يَوْماً فَمَنْ أَتَتْ عَلَيْهِ أَحَدٌ وَ عِشْرُونَ يَوْماً (وَ لَمْ يَتَنَوَّرْ) فَلْيَسْتَدِنْ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لْيَتَنَوَّرْ وَ مَنْ أَتَتْ عَلَيْهِ أَرْبَعُونَ يَوْماً وَ لَمْ يَتَنَوَّرْ فَلَيْسَ بِمُؤْمِنٍ وَ لَا مُسْلِمٍ وَ لَا كَرَامَةَ.

📚خصال ص۵٠٣

ترجمه :امام صادق علیه السلام فرمود :سنت در مورد #نوره هر پانزده روز یک بار است پس کسی که بیست و یک روز بر او بگذرد و نوره استعمال نکرده باشد، باید با تکیه بر الله عزّوجلّ قرض کند و نوره استعمال کند و کسی که چهل روز بر او بگذرد و نوره نکشیده باشد، نه مؤمن است و نه مسلمان و کرامتی هم ندارد.

امام صادق، موى زیر بغل خود را در حمّام، نوره می‌کشید و می‌زدود و می‌فرمود: «از ریشه کَندن موهاى زیر بغل، شانه‌ها را ضعیف می‌کند و بینایى را سست و کم قدرت می‌سازد».

ابی یعفور می‌گوید: در مدینه بودیم که میان من و زراره، در مورد تراشیدن یا کندن موهاى زیر بغل، بحث پیش آمد. من گفتم: تراشیدن آنها بهتر است. زراره گفت: کَندن انها بهتر است. آن‌گاه از امام صادق(ع) اجازه دیدار خواستم. در حالی که در حمّام، موزُدایى می‌کرد و موهاى زیر بغل خود را زدوده بود، به ما اجازه دیدار داد. به زراره گفتم: آیا (رفتار امام در نوره کشیدن) تو را بس است؟ گفت: نه؛ شاید او این کار را به جهتى انجام داده است که انجام دادنش براى من از آن جهت، درست نیست. پس امام(ع) پرسید: «درباره چه گفتگو می‌کنید؟». گفتم: زراره در مورد کَندن یا تراشیدن موهاى زیر بغل، با من مخالفت کرده است. من گفته‌ام که تراشیدن و زدودن آنها، بهتر است و زراره گفته است که کَندن انها بهتر است. امام(ع) فرمود: «تو به سنّت راه یافته‌اى و زراره، بدان نرسیده است. تراشیدن انها از کَندنشان بهتر است و زدودن از تراشیدن نیز بهتر». سپس به ما فرمود: «[با نوره] موزدایى کنید». گفتیم: سه روز پیش این کار را انجام داده‌ایم. فرمود: «دوباره انجام دهید؛ چرا که موزدایى [با نوره]، خود، نوعى طهارت است».

امام کاظم(ع)

شَعرُ الجَسَدِ إذا طالَ قَطَعَ ماءَ الصُّلبِ ، وأرخَى المَفاصِلَ ، ووَرَّثَ الضَّعفَ ، وَالسِّلَّ ، وإنَّ النّورَةَ تَزيدُ فی ماءِ الصُّلبِ ، وتُقَوِّي البَدَنَ ، وتَزيدُ فی شَحمِ الكُليَتَينِ ، وتُسمِنُ البَدَنَ .

موی بدن چون بلند شود، آب کمر از جریان می افتد، مفاصل سست می شوند و ضعف و سل به دنبال می آورد؛ اما نوره آب کمر را زیاد می کند، بدن را تقویت می کند، بر پیهِ کلیه ها می افزاید و بدن را چاق می کند.

نوره آرسنیک داره و سرطان زاست ...مخالفین ریپلای نزنن تو گوگل سرچ کنن سایتهای معتبر علمی هست بخونید ک ...

همین ارسنیک ماده کوثر در شیمی درمانی هاست

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نوره آرسنیک داره و سرطان زاست ...مخالفین ریپلای نزنن تو گوگل سرچ کنن سایتهای معتبر علمی هست بخونید ک ...

این موردی که ما عرض کردیم نوره زرنیخ دار طلاییه بعدش از لحاظ طب شیمیایی هرچی طب سنتی اسلامی میگه یجورایی قبول ندارن حالا باز خوبه طب اسلامی کلا قبول ندارن.... ولی من تو تاپیک های دیگه آوردم منبع سند بخوام وارد این بشم که چطوری تشکیل شده و چطوری ساخته شده وو..... خودش یک علم داره باید مطالعه و تحقیق کنید، من خیلی هارو دیدم با نوره کلی مشکل های حادشون حل شده!!!! از افسردگی بیماری های زنانه، مشکلات پوستی وو..... مطالعه بفرماید متوجه خواهید شد🌱

این موردی که ما عرض کردیم نوره زرنیخ دار طلاییه بعدش از لحاظ طب شیمیایی هرچی طب سنتی اسلامی میگه یجو ...

اتفاقا مطالعه علمی داشتم زیاد و به نتیجه رسیدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
نوره وقت گیره حوصله میخاد کثیف کاری داره بعد باید حنا و روغن مالی کنی طول میکشه همون ژیلت بهتره 😂

نه خواهر خیلی زمان بر زحمت زیادی نداره قبل حموم رفتن خمیر نوره رو درست میکنید بعد میرید حموم میزنید کل بدن 5دقیقه بمونه بعد پاک میکنید بعد 2ساعت بعد نیم ساعت حنا میزارید بدن و پاک میکنید ولی خیلیییی خاصیت داره کلی بیماری هارو درمان میکنه کلی خاصیت خوبی برای بدنتون داره...... 

🤐🤐🤐🤐🤐

بلفی استارتر اقا هستن 

هدفشون پیداست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اصلا متوجه نشدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از این نقاب مذهبی های حرفه ای هست

توی تاپیک لاغری به خانمه میگفت میتونم بهت تمرین بدم برای لاغر شدن بدنت

توی تاپیک دعا میگفت فلانی طلسمت کردن باطل کن 

الانم داره نوره کشی میکنه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه