2777
2789
عنوان

میدونستی تو همه زندگی منی❤

113 بازدید | 15 پست

عزیز تراز جانم

میدونستی ک هرروز بیشتر عاشقت میشم!میدونستی ک باهمه بداخلاقی و عصبانیتات وقتی صدام میزنی میگی نفیسه نفیسی  چقدر دلم برات میره و ب روی خودم نمیارم😁

تو عزیزترین قشنگترین نفس ترین و بهترینمی تو اصن خود زندگی منی..

با وجود همه دعواها و بحثامون با وجود همه بددلی‌و بداخلاقیات و حتی دست بزنی ک اوایل زندگیمون داشتی اما بازممم خیلی عاشقتم مَردِ من❤(نمیدونم این عشق چ دردیه ک وقتی گرفتارش میشی کور و کر میشی)

گاهی وقتا غر میزنم و میگم چ غلطی کردم باهات ازدواج کردم اما عزیزم اون لحظه عصبانی میشم و یچیزی میگم دلت نشکنه نرو تو فکر جیگر من❤

اون لحظاتی ک میگی پاشو بپوش بریم ببینم چ کتابی میخواستی برات بگیرم اون لحظه ای ک واسم شکلات مورد علاقمو میگیری و میگی هرچی در میارم باید بریزم تو شکم خانم😅اون لحظه ک تو جمع اروم بهم چشمک میزنی

اون لحظه ای ک ب خواهرت غر و شکایت منو کردی

اون لحظه ای ک دعوا کرده بودیم در حددد مرررگ و از سر عصبانیت گفتی💩تو روزی ک خدا تورو انداخت تو زندگی من.خدا با من دشمن بود ک تورو بهم داد💔و بعدش من مثل چی نشستم و‌تا چند ساعت زار زدم(خیلی دلخور شدم ب دل گرفتم خب🙂)همه لحظات تلخ و شیرینی ک باهم داشتیم من عاشقت بودم و هستم و خواهم بود...

خداتورو برای من حفظ کنه همسررررممممم😘

اولین سالگرد عقدمون مباررررک قلب من😍💍💍

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم🥺انشاالله خوشبخت باشین🤲🏻

فدای مهربونیت همچنین

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

اینجاست مگه؟؟

نه😅 ولی خب دوست داشتم احساسمو بروز بدمم‌ی جورییی😂