2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعصاب درس خوندن نداری یا رشته ات را دوست نداری؟ کارنامه مخفی را از آموزش علامه بگیر تغییر رشته بده

نه کلا همون سال کنکورمم خیلی عذاب کشیدم من حتی حاضر نبودم دیپلمم رو بگیرم چه برسه به کنکور و قبولی تو دانشگاهی مثل علامه 

نه کلا همون سال کنکورمم خیلی عذاب کشیدم من حتی حاضر نبودم دیپلمم رو بگیرم چه برسه به کنکور و قبولی ت ...

چه خوب قبول شدی آیدین بهت، قرص اعصاب میخوری؟ انصراف اگه بخواهی بدی قبل شروع امتحانات بدون هزینه هست بعد امتحانات حداقل ۷ میلیون

خدایا شکرت

چه خوب قبول شدی آیدین بهت، قرص اعصاب میخوری؟ انصراف اگه بخواهی بدی قبل شروع امتحانات بدون هزینه هست ...

سرترالین و میرتازاپین میخوردم برای وسواس اینا بود 

بعد امتحانات دوره شبانه هم 7 میلیونه؟

سرترالین و میرتازاپین میخوردم برای وسواس اینا بود بعد امتحانات دوره شبانه هم 7 میلیونه؟

آهان من روزانه را گفتم شبانه خبر ندارم، پسر من هم دقیقا شرایط شما را داره ترم یکه وسواس داره دانشگاه دولتی قبول شده میخواد انصراف بده

خدایا شکرت

آهان من روزانه را گفتم شبانه خبر ندارم، پسر من هم دقیقا شرایط شما را داره ترم یکه وسواس داره دانشگاه ...

البته من راستش امروز داشتم برای امتحانی میخوندم بعد حالا خواستم چند ساعتی هم تو گوشیم باشم مامانم اومد گفت نمرات درخشانتم میاد دیگهه!!

دیگه بعد اون خیلی بهم ریختم به بابام گفتم معدلم زیر 17 بیاد الف نشم انصراف میدم😭😭😭