2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره داداش خودم ،یکیشون هپاتیت داشت تو بچگی که بعد از چند ماه که آزمایش داد دکترا گفتن معجزه شده و بارها آزمایش تکرار شد از طریق خواب بابام قبلش فهمیدیم که از امام رضا داریم این و ،،، یکی دیگه هم همین امسال بود که دوست ندارم تعریف کنم چون حالم بده می‌کنه اما بازم مصادف شد بلا تولد امام رضا 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
آره داداش خودم ،یکیشون هپاتیت داشت تو بچگی که بعد از چند ماه که آزمایش داد دکترا گفتن معجزه شده و با ...

توروخدا اگه میدونی با گفتنش من حالم خوب میشه بگو مت بشدت نیاز ب معجزه دارم منتظر یه ازمایش مهمی هستم برای دخترم که جوابش خوب بیاد میشه ازت خواهش کنم التماس میکنم ب پدرتون برادرتون بگید برای دخترم دعا کنه امام رضا شفاش بده ازمایشش خوب بباد😭😭

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

توروخدا اگه میدونی با گفتنش من حالم خوب میشه بگو مت بشدت نیاز ب معجزه دارم منتظر یه ازمایش مهمی هستم ...

باشه عزیزم اما الان که خودت دلت شکسته به خدا نزدیکتری ،امشب یه رکعت نماز وتر بخون از علی اصغر امام حسین بخواه که آزمایش خوب باشه ،من خیلی اعمه معجزه دیدم ،، خودمم امشب میخونم و دعا میکنم واسش ،کشیدم می‌دونم تو چه حالی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
باشه عزیزم اما الان که خودت دلت شکسته به خدا نزدیکتری ،امشب یه رکعت نماز وتر بخون از علی اصغر امام ح ...

امشب اولین شبیه ک تنهام بدون هیجکس بخاطرشرایطم ازهمسرم دورم کسی تحمل بجه هامو نداره ازبس بهونه گیرن منم امدم یه خونه قدیمی مادرم با بجه هام تنهایم هم میترسم هم دلم پرغصه هست هم نگران واسترس حتی میترسم نمازبخونم😔من دختر لوس ضعیفی بودم ولی زندگی داره عوضم میکنه مهم نیست فقط دخترم خوب باشه 😭😭ممنونم ازت التماس دعا برای دخترم😭

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

امشب اولین شبیه ک تنهام بدون هیجکس بخاطرشرایطم ازهمسرم دورم کسی تحمل بجه هامو نداره ازبس بهونه گیرن ...

من سه تا برادر دارم ،یکیشون خیلی دوست دارم و وابسته ام بهش اینجوری که هر روز صبحونه واسش می‌زارم ،ماشینشو می‌شورم ،لباساشو اتو میزنم ،ویتامین هر روز ووووو ، امسال یه سری اتفاقات واسش افتاد واسه سلامتیش که واسه ما مثل زلزله بود اما عمل کرد و خداروشکر آزمایشاش خوبه ،، من به معنای واقعی امسال مررررردم و مثل زنده ها زندگی کردم ،اما قسم میخورم خدا رو دیدم ،حس کردم مثل چتر بالاسر من و خونوادم سایه انداخته ،وکمک اماما ،،، از خدا و اماما بخواه امکان نداره روت و زمین بزنن ،من سه بار چله زیارت عاشورا نذر کردم واسه داداشم خداروشکر سه بارش و گرفتم ،هر نذری به دلت افتاد همونو انجام بده ،با امیدو مطمعن دعا کن ،ایشالله خدا کمکتون میکنه