2777
2789
عنوان

این فیلم روانمو بهم ریخت چقدر پدر ادم میتونه پست فطرت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 59 پست

تازه بدتر اینکه فیلم کامل داستان واقعی نبود 

تو واقعیت دختره هفت تا بچه آورده بود اینجا سه تا

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدری که دخترش چندین سال زیر زمین زندانی میکنه حامله میکنه صاحب ۳ فرزند میکنه بچه هاشم زیر زمین به دن ...

اون پسره که مشکل تنفسی داشت :(

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

پدرش بود توی پرونده اصلیم پدرش بود اسمی از ناپدری نبود

پدر باشه بچه اسکل بدنیا میاد ژنش خراب میشه 

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

انقدر فیلم تو لیستم هست که باید ببینممم

وقت نمیکنم

این فیلمی هم که گفتی دلم خواست ببینم ولی فعلا روانم آماده نیست اینجور که تعریف کردید

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

از کجا متوجه شدید شاید واقعا ناپدریش بوده

از جزئیات فیلم. الان یادم نیس

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

منم دیدم،پدرش میخواست با نوه اش هم رابطه برقرار کنه که مادرش یا همون دختره متوجه شد 

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
انقدر فیلم تو لیستم هست که باید ببینممموقت نمیکنماین فیلمی هم که گفتی دلم خواست ببینم ولی فعلا روانم ...

منم همین طور.

کلی فیلم دانلود کردم تو گوشیم. حال ندارم نگاه کنم

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بیشتر توضیح بده

اسمش یادم اومد دندان نیش. پدره قوانین مزخرف داشت ک تا دندان نیششون نیوفتاده حق بیرون رفتن ازخونه رو ندارن. اسم وسایل رو اشتباه یاد میداد مثلا به مداد میگفتن کاسه. به میز میگفتن اسب و غیره. درضکن پر از صحنه های +۱۸

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶