2777
2789
عنوان

خیانت یکی از فامیلامون رو دیدم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 64 پست

[QUOTE=365455680]تو که تو امضات نوشتی امام رضا ولی تفکرات امام رضایی نیس  خب تو داداشتو میبوسی طرف زن متاهله تن 

به امضام چه ارتباطی داره آدما رو سعی می کنم هیچ وقت قضاوت نکنم اونم می تونه یه تهمت باشه در صورتی جز خدا هیچ کس از واقعیت اگاه نیست

یا امام رضا
[QUOTE=365455680]تو که تو امضات نوشتی امام رضا ولی تفکرات امام رضایی نیس خب تو داداشتو میبوسی طرف ز ...

خخخخ میتونی یه کم از فکرت استفاده کنی عزیزم زن نامحرم متاهل مرد نامحرم رو شب تو کوچه بوسیده کسی که به امام رضا معتقدع ینی محرم و نامحرم حالیشه  حالا ربطشو فهمیدی الان ما باید بگیم چه ربطی به قضاوت داره 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=365455680]تو که تو امضات نوشتی امام رضا ولی تفکرات امام رضایی نیس خب تو داداشتو میبوسی طرف ز ...

تهمت مال شنیده هاست استارتر با چشماش این صحنه رو دیده 

آخه چه ربطی یه قضاوت داره 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
شما خوب موفق باشید

اوکی ولی هستم 😂😂🤣