2777
2789
عنوان

خیانت یکی از فامیلامون رو دیدم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 64 پست
شما توی خیابون پدر یا برادرت رو ببینی نمی بوسیشون غیر عادی نیست ولی آخه این دو تا با هم نسبت دور دار ...

منظارت از بوسیدن چیه ؟

اگه روی هم رو ببوسند این که دلیل نمی شه طرف داره خیانت می کنه 

بعدشم من داداشمو تو خیابون ببینم می پرم بغلش بوسش می کنم چرا اینو گفتید

یا امام رضا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظارت از بوسیدن چیه ؟اگه روی هم رو ببوسند این که دلیل نمی شه طرف داره خیانت می کنه بعدشم من داداشمو ...

آخه اینا نسبتشون دوره مرده  دایی بابامه زنه خواهرشوهر خواهر مرده است 

چه لزومی داره همو ببوسن اینا اصلا همو کجا دیدن 

شما توی خیابون پدر یا برادرت رو ببینی نمی بوسیشون غیر عادی نیست ولی آخه این دو تا با هم نسبت دور دار ...

خب منم همینو میگم د.چرا باید ببوسن؟اونم جلو در که هنه بفهمنننن و ببینن

منتظر معجزه خدا...❤
شهر کوچیک که میگن زندگی سخته همینه ها

سخت واسه کسی که دوس داره این کاره باشه و بقیه نفهمن هستش واسه آدم آبرو دار و درست کوچیک و بزرگ فرقی نداره ینی می‌خوام بگم علی رغم اینکه کلیت حرفتو موافقم اما این جا جاش نبود بگی چون تو همچین مثالی انگشت اتهام به سمت اون کسی می‌چرخه که از بلوا شدن این موضوع شاکیه می‌دونی چی میگم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
سخت واسه کسی که دوس داره این کاره باشه و بقیه نفهمن هستش واسه آدم آبرو دار و درست کوچیک و بزرگ فرقی ...

چه ربطی داره ... ادم یه دیدار ساده نمیتونه بکنه 

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

همینو می گفتم چون این قضاوته و نمی شه راحت در موردش صحبت کرد

تو که تو امضات نوشتی امام رضا ولی تفکرات امام رضایی نیس 

خب تو داداشتو میبوسی طرف زن متاهله تنها اومده بدرقه یه پیرمرد که تازه هیچ یک از محارمشم نیس والا ما از بوسیدن دوستامونم در میریم مثلا در حد اینکه صورتمون بخوره و ادای روبوسی دربیاریم طرف حین بدرقه روبوسیو یه پیرمردو کرده خخخخ و اینکه کل فامیلشون در جریانن 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
چه ربطی داره ... ادم یه دیدار ساده نمیتونه بکنه

آخه این دیدار ساده نبود ضمنا شهرو اسی اشاره نکرد گف کل فامیل فهمیدن این ینی اگه خونشون نیویورک بود یا LA باز هم فرقی نمی‌کرد چون اونا که نباید بفهمن فهمیدن اونم فامیل خخخ