2777
2789

سلام خانما من شوهرم معتاده و بددهن و بیکار 

منم بعد ۴سال قهر کردم اومدم خونه بابامم 

پول تو جیبی هم ندارم 

بچه هم نیاوردم 

لیسانس حقوق دارم و میخوام بشینم درس بخونم واسه آزمون وکالتم و خیلیم سخته 

۲۷سالمه و حالمم خیلی بخاطر شرایطم خرابه خیلی 

اومدم خونه بابامم نمیدونم طلاق میگیرم یا نه 

نمیدونم درس بخونم یا برم سرکار 

هرکاری ام ک نگا میکنی نوشتن تمام وقته یا از صبح تا غروبه ک منم جونی برام نمیمونه برم درس بخونم اخه

بنظرتون چکارکنم؟؟؟؟؟ از فشار روحی دارم گریه میکنم 

خانوادمم پولدار نیستن از خودم بدترن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برنامه و انگیزه داشته باشی میشه

من از ترم اخر لیسانسم رفتم سرکار، همزمان درس میخوندم واسه کنکور ارشد و بعدشم ارشد خوندم ترم احر ارشدم ازدواج کردم و همزمان باپایان نامه کارای عقد و عروسی. سخت بود ولی نه اینکه جونی نمونه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

اول با خودت کنار بیا

به همه چی منطقی فکر کن

مجبوری قوی باشی، جونی برام نمونده و اینارو بی خیال شو

فعلا خودتو ذهنتو اماده کن ، مشورت کن با ادم درست حسابی مشاور درست حسابی چیزی بعد درست و عاقلانه بشین تصمیم بگیر 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
سخت بوده ها اخه من فکرمم آشفته است دارم طلاق میگیرم روحم داغونه

حق داری. بهرحال الان تو یه وضعیت بحرانی هستی. باید خودت به خودت کمک کنی از این وضع رها شی. به نظرم بهترین کار اینه که خودتو یه جورسی مشغول کنی بعد تصمیم بگیری بهترین کار برای زندگیت چیه جدایی یا ادامه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄