یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شاگرد قبول نمیکنی🥲؟ خیلی دوست دارم منم اینطوری باشم
فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
بله نباید رو داد ولی بعضیا پررو هستن.. مادر شوهر من وقتی میان خونمون انگار با چسب میچسبن دیگه تکون نمیخورن.. منم میرم تو آشپزخونه کارامو میکنم تازه شوهرم میاد غر میزنه بیا بشین پیششون زشته .. ولی یبار دم غروب زنگ زدن که داریم میایم بعد شوهرم گفته بود شام بیاین گفته بودن نه دیگه( تعارف کردن) منم شام درست نکردم.. واای اومدن یهو وسط حرفاشون گفتم ما شام ته چین خوردیم با تعجب گفتن مگه شما شام خوردین؟؟؟!!!! نگو میخواستن خودشونو بندازن شام خونه ما
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔