تصمیمم گرفتم برگردم پیش خانواده ام دیگه نمیتونم این وضع تحمل کنم خانواده شوهرمم نمیزارن تنها باشم و اختیار خودمو اصلا ندارم 😔 همش باید اجازه بگیرم واسه ی جا رفتن مثل بچه ها خستم کرده این ماموریت های شوهرم دوستش دارم ها ولی خسته شدم از تنهایی پری شب بودم روز مادر خونه مادر بزرگ شوهرم همه کنار شوهر هاشون من تک تنها همیشه تو همه مناسبت ها نیست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
گاهی وقتا آدم باید یه سختی هایی رو تحمل کنه تا آینده بهتری داشته باشه. اگه کارشون کار خوبی باشه ارزشش رو داره .خیلی ها این مشکلاتو دارن.
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
باور کن وقتی میره انگار چهار ستون تنم ریخیته و تنها تو جمع خانوادگی شوهرم سخته واقعا سخته
اینجور مواقع خانواده شوهر فکر میکنن عروسشون یه بچه ۵سالست که باید دائم مواظبش باشن که به خودش آسیب نزنه
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
اینجور مواقع باید یه جوری رفتار کنی که احساس کنن واقعا به حرفاشون عمل میکنید اینجور کنترل هاشونو کمتر میکنن