2777
2789
عنوان

از لوس بازیهای دخترم خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 42 پست
از الان به بعد باید تربیت شده تا الان کودک بوده و وقت بازیش بوده یک کوچولو بترسونش‌ یا مثلا برای تنب ...

اینطوری از مامانش بدش میاد ‌..مقصر همسر اسیه 

دوتایی باید تربیتش کنن 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خیلی توجه بهش میکنیم اینطور شده مخصوصا شوهرم شوهرم درک نمیکنه

خب همین دیگه از الان بعد یکم سخت گیری رو بیشتر کنین براش،متوجه موقعیتها باید بشه 

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
ب شما ربطی نداره

اره من تو کار فردی که از تربیت بچه خودش بر نمیاد و تفکیک جنسیتی قائل میشه نباید کاری داشته باشم 

در شان من نیست

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اینطوری از مامانش بدش میاد ‌..مقصر همسر اسیه دوتایی باید تربیتش کنن

آره خب باید دو نفری همراه باشن

مکه مامان بشه بده و بابا بشه قهرمان

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

آره خب باید دو نفری همراه باشنمکه مامان بشه بده و بابا بشه قهرمان

دقیقا من نمیخام ی تصویر بد از خودم ب جا بزارم دخترم اتفاقا اصلا بی ادب نیست خیلی مودبه فقط لوسه ولی خب کم کم دارم روش تربیتیمو عوض میکنم یکم سختگیرتر میشم

دقیقا من نمیخام ی تصویر بد از خودم ب جا بزارم دخترم اتفاقا اصلا بی ادب نیست خیلی مودبه فقط لوسه ولی ...

باید باهم همراه باشید 

حل میشه به امید خدا❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

وقتی شما با این سنتون طرز فکرتون اینطوریه و اینقدر سطحی نگیرین چطور میشه از اون بچه کوچیک انتظار داشت که عاقلانه و بالغانه رفتار کنه 

حاملگی که کاری نداره مهم اینه اول صلاحیت داشته باشین 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
حداقل نمیخاستی چپ و راست عذر خواهی کنی

عزیزم مشکل شما دخترداشتن نیست بلکه تربیت غلطه و بلد نیستید چطور باهاش رفتار کنید ...پسر هم داشتید یه جور دیگه اذیت میشدین...بهتره بگم کتاب بخونید پادکست تربیت فرزند گوش بدید تا برای دومی بهتر مادری کنید