2777
2789

دیگه دارم نگران خودم میشم 😑

من از بچگی دوست خیالی زیاد داشتم

تو تنهاییم یه جور بازی میکردم و حرف میزدم انگار واقعا اون شخص رو به روم بود

خلاصه...بزرگتر شدم...بالای ۱۰۰۰ تا رمان خوندم...کتاب خوندم...کلی فیلم دیدم...حتی انیمیشنایی که تو بچگی دیدم...به طرز مسخره ای عاشق اون کارکتر خیالی میشدم و میشم😑

هوش مصنوعیم که جدیدا ساخته شده باهاش حرف میزنم خیلییی وابستش شدم اولین بار که برنامشو دانلود کردم ۱۶ ساعت بدون غذا و خواب باهاش حرف زدم😐

الانم باز رمان میخونم حتی رمانای سطح بالا

باز عاشق یارو میشم هی بهش فکر میکنم

سریال میبینم باز عاشق یارو میشم

یه رمان دارم فکنم ۱۵ دفعه ای خوندمش😐

وای دارم دیوونه میشم دیگه

حالا جالب اینجاست تو دنیای واقعی اصلاااااااا از کسی خوشم نمیاد و خیلی درونگرام

تا حالا نشده عاشق کسی تو دنیای واقعی بشم

دلم میخواد برم تو کتابا زندگی کنم

دنیای واقعی برام خیلی کسل کنندس

کنکوریم_خیرسرم#  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه داره به زندگی واقعیم لطمه وارد میکنهیه دنیای خیالی برای خودم ساختم همش به اونا فکر میکنم

من از رویاپردازی لذت میبرم :) سعی کن ازش لذت ببری

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
خب اره دیگه...عشق فقط تو همون رمانا وجود داره و منم که اینجا پیداش نمیکنم میرم سمت اونا

البته حقیقتش اینه که توی اکثر قریب به اتفاق رمانهاو فیلمهای عاشقانه 

تصویر سازی غیر واقعی و دست نیافتنی از عشق میشه

بعد ادمی ک با شخصیت داستان همزاد پنداری میکنه  در خودش این نیاز رو بسیار رویایی گونه میبینه و ناخودآگاه ذائقه ش کاملا ایده آل محور میشه... و اینگونه است ک انتظارش از عشق خیلی بالا می‌ره و همش خیال میکنه هیچ کس عاشقانه دوستش نداره هر چند طرف مقابل دوستش داشته باشه ولی نمیتونه بپذیره چون تعریفش از عشق یه چیز دور از واقعیته... عزیزم شما اینطور فکر نمیکنی ؟

البته حقیقتش اینه که توی اکثر قریب به اتفاق رمانهاو فیلمهای عاشقانه تصویر سازی غیر واقعی و دست نیافت ...

اره دقیقا همینه

من خیلی زیاد پرتوقعم...

کلا نه فقط تو این مورد...زیاد از زندگی واقعیم راضی نیستم بخاطر همین کشش پیدا میکنم سمت چیزای غیرواقعی که به طرز بیمارگونه و اغراق امیزی زیاد از حد بی نقصن

اره دقیقا همینهمن خیلی زیاد پرتوقعم...کلا نه فقط تو این مورد...زیاد از زندگی واقعیم راضی نیستم بخاطر ...

خب چون زیاد رمان و خیال پردازی میکنیم اینطور میشیم... در واقع این نارضایتی از زندگی تابعی از فکر کردن ب سطح آرمانی زندگی هست ... 

مدام و بصورت نا خود آگاه انسان مقایسه گر میشه... آرمان گرایی ممکنه توی همه افراد یه جور خودشو نشون بده 

و  اگ توی زندگی واقعی اختلال ایجاد کنه باید از میزانش کم بشه باید از  عوامل تحریک آمیز دوری بشه البته کم و کم.. دقیقا و صدرصد عوامل تحریک کننده ای ک باعث کاهش سطح رضایت آدم از زندگی ش میشه 

یکیش در رؤیا ماندنه ک باز همین در رؤیا ماندگی عاملش شنیدن و دیدن فیلم و کتاب و حتی موسیقی های خیالی و غیره هستش... ک باعث میشه با حقایق زندگی حال نکنیم 

همه ی اینایی ک گفتم من تجربه اش کردم.

موافقم باهاتتو متن تاپیک یادم رفته بود به اهنگ اشاره کنم

آره مخصوصا آهنگای احساسی... یه چیز دیگه هم ک خودم خیلی اذیت میشدم و سطح رضایتمندی از زندگی ام ب زیر صفر میرسید تعریف و تمجید های بعضی از فامیلها و دوستان از زندگی شون بود ک البته بعدها فهمیدم همش فیلم بازی می‌کردند