2777
2789
عنوان

برای قبولی استخدامی آموزگاری حتما باید چادری بود علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم .منم قبلا فقط یبار شرکت کرده بودم و اطلاع دقیقی ندارمولی چیزی که تو اطرافیانم دیدم بعد از ...

یعنی بعد مصاحبه میان تحقیق؟ فکرکنم باید کل روژ چادر سر کنیم تو خیابون پرسه بزنیم الکی بریم بیایم😂

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
سلام عزیزم من تصمیم دارم سال بعد شرکت کنم ، چون اونموقع فارغ التحصیل میشم و راستش چادری نیستم ول پوو ...

چند وقتشو نمیدونم ولی بستگی به رشته و میزان پذیرش داره

هر چه قدر پذیرش رشتتون کمتر باشه شرایط براتون سختتر میشه

نه قبول نهایی نشدم و‌دیگه شرکت نکردم بعدش.

اگه یکبار تحقیق کنن بگن چادری نیست سال های بعد دیگه نمیشه امتحان داد؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
چند وقتشو نمیدونم ولی بستگی به رشته و میزان پذیرش دارههر چه قدر پذیرش رشتتون کمتر باشه شرایط براتون ...

اها ممنون عزیزم 

من برای دبیری زیست میخوام شرکت کنم 

که معمولا ۵یا ۶نفر میگیرن 

بهمن سال بعد فارغ التحصیل میشم ، بنطر شما از تابستون شروع کنم منابع رو یخونم ؟

ثبت نام تموم شد؟

نمیدونم من باید کسری واحدمو جبران کنم برای سال بعد شرکت کنم اما واقعا همه مراحلاش سختنن

ای بابا ، تنت سلامت عزیزجانمن بهمن سال بعد میخوام شرکت کنم ، بنطر شما از تابستون میتونم منابع رو یخ ...

قربان شما.

اره عزیزم منابعش هم سخت نیست بخونی میتونی جواب بدی

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اها ممنون عزیزم من برای دبیری زیست میخوام شرکت کنم که معمولا ۵یا ۶نفر میگیرن بهمن سال بعد فارغ التحص ...

پیشنهاد خوبیه ها الان وقت داریم بخونیم تا اماده بشیم

البته امسال منابع فکرنکنم معرفی شده باشه

به نظرم خیلی شانسی و گاهی الکیه

یه دوستی داشتم ۱۴ سال غیر انتفاعی تدریس میکرد

چادری و مذهبی شدید

دوسال ازمون داد سال سوم قبول شد

جالب اینکه سال قبلش معلم نمونه شد و تو گزینش فوق العاده از روش تدریسش تعریف کردن.بازم رد شد.امسال قبول شد

یعنی بعد مصاحبه میان تحقیق؟ فکرکنم باید کل روژ چادر سر کنیم تو خیابون پرسه بزنیم الکی بریم بیایم😂

اره بعد که به مصاحبه دعوت شدی گزینش شروع میشه.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من خیلی از مصاحبه میترسم

منم

مگه ثبت نام شروع شده؟

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa