2777
2789

جونم واستون بگه که از اونجایی که روی یکی از همکارام کراش زدم و این همکارمون توی حوزه کاری جوریه که اون سرکارش به من میفته چون من واحد پشتیبانی هستم ولی من سرکارم به اون نمیفته و کراش سگی اچ پلاس روش زدم چند بار که باهم صحبت کردیم من کارش رو خیلی خوب انجام دادم(البته برا همه همیجورم)و همیشه توی مکالماتش میگفت کاش همه بچه های پشتیبانی مثل شما بودن

چند بار که چشم تو چشم شدیم باهم و نگاهمون گره خورد بهم دیدم ازش خوشم میاد اونم وقتی میبینتم به چشام خیره میشه خیلی کم پیش میاد همو ببینیم  من چند روز پیش بعد از آخرین دیدارمون عکسمو گذاشتم استوری واتساپم که ببینم واکنشی نشون میده دیدم فقط سین زده ولی عکسه خیلی داف افتاده بودم😂 بعد از اون توی این چند روز دو بار به مشکل برخورد که به من پیام داد یک بارش مشکل مربوط به خودش بود یک بار همگانی اونی که همگانی بود رو هیچکدوم از بچه ها نیومدن پیام بدن الا اون منم وقتی مشکل رفع شد پیامک برای خودش فرستادم مشکل رفع شده تشکر رسمی کرد و یک ساعت بعد توی گروه اطلاع رسانی کردم که همه ببینن درجا پیامم رو توی گروه سین زد و بعدش فورا اومد توی پیامک ایموجی🙃 بدون هیچ حرفی فرستاد😐

ادامه کامنت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خلاصه گذشت تا شب یلدا من عکس سفره و یه عکس سلفی از خودم گذاشتم استوری واتساپ شب یلدا اصلا آنلاین نشد 

فرداشبش آنلاین شد هردوعکسی که گذاشته بودم لایک کرد صرفا گذاشته بودم ببینم واکنشی نشون میده  و خب لایک کرد که نوعی واکنش بود

بعد خب دیروز(فردای اون روزی که عکسمو لایک کرد) یه موضوع پیش اومده بود مربوط به اون بود من بهش پیام دادم اطلاع رسانی کردم عکس پیامشو میذارم پیاماشو بخونید و بگید اصلا بنظرتون نظری داره رو من یا الکی دلخوشم!

کراش سگی اچ پلاس😄

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین