2777
2789
عنوان

شده خانوادتون دخترا مردم رو بزنن تو سرتون بگن هیچ گوهی نشدی

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 44 پست
وقتی به ی دختر ۱۷ ساله پدرش همچین حرفی بزنه خیلی درد سنگینیه

میدونی چیه

جدیدا زیاد میبینم که جوونا بر اثر سکته قلبی میمیرن

نمیدونم چطور وجود من این همه رنج و داره تحمل میکنه

چطور من سکته نمیکنم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دور از جون🙂از این حرفا نزن علایقتو پیدا کن و براشون تلاش کن اونوقته ک به ارامش میرسیواس مردن عجله ن ...

به مادرم میگم دعا دارم تا وقتی از بین نره گره تو کارام میفته قبول نمیکنه ببره دعا نویس😔😔😔

میدونی چیهجدیدا زیاد میبینم که جوونا بر اثر سکته قلبی میمیرننمیدونم چطور وجود من این همه رنج و داره ...

امیدت ب خدا باشه

خدا حواسش هست ی جا ی جور بلاخره برات جبران میکنه

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
به مادرم میگم دعا دارم تا وقتی از بین نره گره تو کارام میفته قبول نمیکنه ببره دعا نویس😔😔😔

دعا چیه دختر 

توکلت ب خدا باشه دور ذهنت از اینجور چیزا حصار نکش 

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیس

اصن سراغ این مسائل نرو

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
دعا چیه دختر توکلت ب خدا باشه دور ذهنت از اینجور چیزا حصار نکش هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیساصن س ...

خب دلیل این گره ها چیه

خدا خودش گفته طلسم وجود داره

این حرف خودشه

خب دلیل این گره ها چیهخدا خودش گفته طلسم وجود دارهاین حرف خودشه

بله طلسم وجود داره اما امروزه زیادی داره مطرح میشه و ناخوداگاه همه اتفاقات رو اکثر ادما ب این مسئله مربوط میدونن

ی اعتقاد شخصیم دارم اونم اینه ک دعا و طلسم فقط رو. کسایی اثر میذاره ک تسلیم شده باشن و باور این ک خدا بالاتر از همه قدرت هاست براشون کمرنگ باشه

افکارت رو درست کن خودت خودت رو قبول داشته باش قرار نیس همه شبیه هم باشیم با سرنوشت های مشابه 

ادما هرکدوم برا خودشون منحصربفردن با قابلیت ها علایق و شخصیت های مختلف

فک کنم بزرگترین مشکلت اینه ک هنوز خودتو کشف نکردی

شاید مادرت بعضا تورو با کس دیگ مقایسه کنه

اما شما نباید این کارو با خودت بکنی

افکارت رو درست کن خودت خودت رو قبول داشته باش قرار نیس همه شبیه هم باشیم با سرنوشت های مشابه ادما هر ...

ممنون که دلداریم میدی

کاش میتونستم خصوصی بات حرف بزنم دقیق تر بگم بدبختیامو که بگی چکار کنم

هشت سال کوچکتر شمام😔😔😔

ممنون که دلداریم میدیکاش میتونستم خصوصی بات حرف بزنم دقیق تر بگم بدبختیامو که بگی چکار کنمهشت سال کو ...

پیام بده عزیزم 

شاید تونستم کمک کنم اگرم نتونستم لااقل صحبت میکنی خالی میشی