2777
2789
یعنی امکان داره بخاطر این مسیله به مشکل بخورن؟

من توی خانواده ی خودم و اطرافیان خیلی زیاد دیدم این مشکلو راستش

دوران اینترنی و اگه مایل به گرفتن تخصص باشن مخصوصا رزیدنتی خیلی خیلی سخته

جوریه که دانشجو حتی به زور بتونه به کارای شخصی خودش برسه

🦦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم چون خود آقا تجربه کرده این دورانو راحت تر کنار بیادولی خب بستگی به شخصیتشونم داره

من زیاد شناحت ندارم ولی استوری هاشو میبنم داخل پیج کاریش خیلی صمیمی هست و همش میخنده با خوش رویی اینا 

من زیاد شناحت ندارم ولی استوری هاشو میبنم داخل پیج کاریش خیلی صمیمی هست و همش میخنده با خوش رویی این ...

شخصیت واقعی و توی زندگی متاهلی خیلی با شخصیت کاری تفاوت داره به نظرم

🦦
چیکار بکنم به نظرت،

بیشتر آشنا بشید خودتون میفهمید برای هم مناسبید یا نه

این موضوع که ممکنه دوران تحصیلی من سنگین باشه رو هم بهشون بگید و بپرسید میتونن کنار بیان یا نه

🦦
بیشتر آشنا بشید خودتون میفهمید برای هم مناسبید یا نهاین موضوع که ممکنه دوران تحصیلی من سنگین باشه رو ...

باشه ممنوتم از راهتمایی 

راستش من یه خواستگار دیگه هم دارم اون مهندس مکانیک هست اون پسر خالمه و اینی ک پزشک هست فامیل نیست نمیدونم چیکار بکنم خودمم سال اولم پرشکی هستم حقیقتا قصد ازدواج دارم ولی دو دلم میترسم پزشک رو انتخاب بکنم و پسر خاله مو از دست بدم حتی اصلا اشنا هم بخوام بشم نمیتونم همرمان باید یکی رو رد بکنم موندم اصلا

باشه ممنوتم از راهتمایی راستش من یه خواستگار دیگه هم دارم اون مهندس مکانیک هست اون پسر خالمه و اینی ...

نمیتونی درحد یک یا دو جلسه پزشک رو ببینی؟

چون میدونی رشته ی علوم پزشکی واقعااا سنگینه هرکسی نمیتونه کنار بیاد باهاش

درسای سنگین و شیفتای سنگین تر

به نظرم یه پزشک راحت تر از یه مهندس با شرایط شغلی این چنینی کنار میاد

🦦
نمیتونی درحد یک یا دو جلسه پزشک رو ببینی؟چون میدونی رشته ی علوم پزشکی واقعااا سنگینه هرکسی نمیتونه ک ...

فک کنم باید ۱ ماه ۲ ماه با کسی حرف زد تا اخلاقش دستت اومد نمیدوتم چیکار بکتم 

خواهرم مبگه اصلا بیخیال شو شوهر نکن 😅😅موقعیت بهتری گیرت میاد 

فک کنم باید ۱ ماه ۲ ماه با کسی حرف زد تا اخلاقش دستت اومد نمیدوتم چیکار بکتم خواهرم مبگه اصلا بیخیال ...

نه برای آشنایی منظورم نیست درحد اینکه ببینی کلا به دلت میشینه یا نه

چون کسی که تخصص زیبایی داره و مشغول به کارم هست باید سنش بالای ۳۰ باشه قطعا

ببین کلا میتونی باهاش کنار بیای

ولی آشنایی اگه دوست داری ازدواج کنی چه اشکالی داره 

🦦
نه برای آشنایی منظورم نیست درحد اینکه ببینی کلا به دلت میشینه یا نهچون کسی که تخصص زیبایی داره و مشغ ...

دقیقا ۳۰ سالشه حدودا ۱ ساله کلیتک زده منم ۲۰ سالمه 

من برم اونجا به چ بهانه ای؟ ک بیینمش ؟ برم میفهمه ک اومدم برا چی اخه؟