2777
2789
عنوان

خاطرات منفی خانواده شوهرم از یادم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 42 پست
وای دقیقا پدرشوهرمنم گفته بودکاش دختر بود روزی میاورد اوناهم چون خواهرشوهرم دوتا دختر داره میگفتن

آدم چی بگه یه مشت عقده ای عوضین،تازه مال من میگه حالت که بد میشه به شوهر نگو پسر من حساسه به پسرم نگو وقتی حالت بده خبرش نکن لعد هی به منم میگه چرا یاد زنم نمیکنی،تو حالت خوبه من میدونم اینا طبیعیه تو سرما خوردی و شر و ور😐حالا من خون دماغ میشم فشار ۱۳,۱۴،سردرد و دل و کمر و پا درد و تهوع میگه فشار ۱۴ خوبه که طوریت نیست😑تازه گروه خونیمم منفیه روزی دوتا شیافم باید بزارم یه وقت خون ریزی نشه که الان رگام بزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدم چی بگه یه مشت عقده ای عوضین،تازه مال من میگه حالت که بد میشه به شوهر نگو پسر من حساسه به پسرم نگ ...

چقدر فشارت بالاست؟

دکترت چی میگه؟ خطر نداره؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه ...مهمونی مثلا بخاطر زایمان من بود.مادر شوهر من عقده ای تمام عیاره...منو دعوت نکرد .شوهرم هم سر ک ...

خنده داره

مهمونی زایمان بدون حضور زائو و شوهرش😐😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چقدر فشارت بالاست؟دکترت چی میگه؟ خطر نداره؟

چرا دکترم گفت این دفعه خون دماغ شدی فشارتو میگیری بالابود سریع میری اورژانس،فعلا مایعات و اینا زیاد میخورم خیلی مراعات میکنم بیاد پایین اگه خون دماغ و مادرشوهر نکبتم بزارن

چرا دکترم گفت این دفعه خون دماغ شدی فشارتو میگیری بالابود سریع میری اورژانس،فعلا مایعات و اینا زیاد ...

توروخدا حرص نخور 

فشار بالا تو بارداری خیلی خطرناکه دوس ندارم بترسونمت ولی واقعا هشداره 

توروخدا حرص نخور فشار بالا تو بارداری خیلی خطرناکه دوس ندارم بترسونمت ولی واقعا هشداره

میدونم عزیزم ♥️اصلا دست خودم نیست به صدای گوشی و آیفون حساس شدم یا اسم مادرشوهرم که میاد استرس وجودمو میگیره

میدونم عزیزم ♥️اصلا دست خودم نیست به صدای گوشی و آیفون حساس شدم یا اسم مادرشوهرم که میاد استرس وجودم ...

باهمسرت حرف بزن

بگو دکتر گفته استرس سمه فشارت میره بالاتر

ممکنه خدایی نکرده سقط،کنی 

بگو که بترسه 

بعد هم بگو دوس دارم بیشتر تنها باشم حرفهای بقیه بهم استرس میده 

تصمیم دارم یه مدت تلفن واینارو هم جواب ندم سلامتی بچه مهمه

باهمسرت حرف بزنبگو دکتر گفته استرس سمه فشارت میره بالاترممکنه خدایی نکرده سقط،کنی بگو که بترسه بعد ه ...

متاسفانه مادرشوهرم بازیگر اسکار بگیریه واسه خودش شغال,اصلا به شوهرم نمیشه بگی مامانت بالا چشمش ابروعه همین فقط بگم مامانت هنو ادامه رو نگفته دیگه کاری نداره تعریفه یا انتقاد سریع پاچه میگیره ،فکر میکنه عنش فرشته ست کو..ن آسمون پاره شده این هرزه افتاده پایین،همین دیروز پشت گوشی به عنش که میگفت به پسرم چیزی نگو میگفتم من زنگش نزدم مامانم اومد بره سیسمونی واسم بالشت بارداری بگیره اومد اینجا شوهرمم اومد دید وضعیتو،دیگه وسط حرف زدن من شوهرم از اینور پریده به من چرا میرین سیسمونی مادر منو نمیبرین و تهدید و فلان😑

متاسفانه مادرشوهرم بازیگر اسکار بگیریه واسه خودش شغال,اصلا به شوهرم نمیشه بگی مامانت بالا چشمش ابروع ...

عین شوهرمنه

باید با سیاست خودتو دور کنی منم همین کار روکردم

تلفنشو جواب ندادم میگفتم گوشیم خرابه 

یه بار میگفتم متوجه نشدم

دیر جواب میدادم دیگه خودشون دیدن محل نمیزارم هی کم وکمتر شد 

عین شوهرمنهباید با سیاست خودتو دور کنی منم همین کار روکردمتلفنشو جواب ندادم میگفتم گوشیم خرابه یه با ...

دیگه عزیزم ۶ ساله دارم همبن ترفندارو میزنم متاسفانه جواب که نداد هیچ بیشترم شوهرمو پر کرد

با تمام این صحبت ها و دل شکستن ها که همه تجربه کردیم و فراموش نمی‌کنیم، اگه کسی همسری داره، که حمایتش میکنه و میتونه شرایط رو کنترل کنه و مهم تر از همه، اولویتش زن و زندگیش هست.. این یعنی بزرگترین شانس.. یعنی روی خوش زندگی.. حالا بذار بقیه بد باشن.. 

متاسفانه خودم از این شانس بی بهره م

با تمام این صحبت ها و دل شکستن ها که همه تجربه کردیم و فراموش نمی‌کنیم، اگه کسی همسری داره، که حمایت ...

پشتم نبود 

دوسال پیش دعوای بزرگی با پدرش بازم تو دعوا طرف من نبود

بعد از اون دعوا همشون ازمن ترسیدن و متلک هاشون تموم شد 

یه جورایی انگار به خودشون اومدن