2777
2789

موهاشون کوتاهه و‌موی بلند بهشون نمیاد؟

بنظرتون موی کوتاه زنانگی نداره؟

بنظرتون برای جنس مخالف جذاب نیست و بدشون میاد؟

نگین نظر پسرا مهم نیست من الان بنا ب دلایلی برام مهمه ک بدونم

لطفا بدون حاشیه نظرتونو بگین

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من الان تقریبا بلنده ولی قبلا کوتاه بود از همسرم پرسیدم میگفت فرقی براش نداره. من عاشق موی کوتاهم چون قشنگ پف میکنه. موی بلند میچسبه به کله تا حدی. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
سلیقه ایه ب بضیا کوتاه خ میاد

اره ولی میگن مردا همه بلند دوس دارن

تو کامنتای اینستا نوشته بودن موی کوتاه زشته 

من الان تقریبا بلنده ولی قبلا کوتاه بود از همسرم پرسیدم میگفت فرقی براش نداره. من عاشق موی کوتاهم چو ...

دقیقا عییییین منی

دقیقا عییییین منی

موی کوتاه با گوشواره و گردنبند و رژ قرمز خیلی خوشگل میشه😍😍

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
موی کوتاه با گوشواره و گردنبند و رژ قرمز خیلی خوشگل میشه😍😍

بمنم اونقد میاد ک‌خدا میدونه

اما واقعا ادم دوست داره جذابیت جنسی هم داشته باشع

از نظر پسرا انگار خیلی زشته تو کامنتای اینستا خوندم

بمنم اونقد میاد ک‌خدا میدونهاما واقعا ادم دوست داره جذابیت جنسی هم داشته باشعاز نظر پسرا انگار خیلی ...

اخه من مرد زیاد دیدم که از موی بلند حتی چندششم میشه مثل داداشم. به نظرم اینستا معیار نیست سلیقه ها متفاوته

اخه من مرد زیاد دیدم که از موی بلند حتی چندششم میشه مثل داداشم. به نظرم اینستا معیار نیست سلیقه ها م ...

جدی؟چه خوب امیدوار شدم

بنظرت موی کوتاه لایه لایه قشنگ میشه؟دلم میخواد پف وایسه

تو چ مدلی میزنی معمولا

جدی؟چه خوب امیدوار شدمبنظرت موی کوتاه لایه لایه قشنگ میشه؟دلم میخواد پف وایسهتو چ مدلی میزنی معمولا

به نظرم بمون ازدواج کنی اونموقع از طرف نظرشو بپرس ببین چطوری دوست داره 😁 آدما قبل عاشق شدن هی میگن موهاش فلان پوستش بصار، بعدش عاشق طرف میشن همه جوره دوستش دارن.

من والا مدل اینا زیاد سر در نمیارم ولی چندباری کرنلی زدم.

به نظرم بمون ازدواج کنی اونموقع از طرف نظرشو بپرس ببین چطوری دوست داره 😁 آدما قبل عاشق شدن هی میگن ...

ینی کوتاه نکنم تا ازدواجم؟

بقول خودت مبچسبه کف سرم زششششت میشم

اما کوتاه ک میکنم عالیه

ینی کوتاه نکنم تا ازدواجم؟بقول خودت مبچسبه کف سرم زششششت میشماما کوتاه ک میکنم عالیه

کوتاه کن بابا راحت باش. اگه طرف گفت بلند دوست داره فوقش کوتاه نمیکنی یکی دو ساله بلند میشه. تنوع هم خیلییییی کیف میده گاهی کوتاه گاهی بلند. 

اره میفهمم جی میگی. مو هرجقد قشنگ باشه وقتی میچسبه کف سر ارزش نداره 😁