یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من الان تقریبا بلنده ولی قبلا کوتاه بود از همسرم پرسیدم میگفت فرقی براش نداره. من عاشق موی کوتاهم چون قشنگ پف میکنه. موی بلند میچسبه به کله تا حدی.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
موی کوتاه با گوشواره و گردنبند و رژ قرمز خیلی خوشگل میشه😍😍
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
بمنم اونقد میاد کخدا میدونهاما واقعا ادم دوست داره جذابیت جنسی هم داشته باشعاز نظر پسرا انگار خیلی ...
اخه من مرد زیاد دیدم که از موی بلند حتی چندششم میشه مثل داداشم. به نظرم اینستا معیار نیست سلیقه ها متفاوته
به نظرم بمون ازدواج کنی اونموقع از طرف نظرشو بپرس ببین چطوری دوست داره 😁 آدما قبل عاشق شدن هی میگن موهاش فلان پوستش بصار، بعدش عاشق طرف میشن همه جوره دوستش دارن.
من والا مدل اینا زیاد سر در نمیارم ولی چندباری کرنلی زدم.
کوتاه کن بابا راحت باش. اگه طرف گفت بلند دوست داره فوقش کوتاه نمیکنی یکی دو ساله بلند میشه. تنوع هم خیلییییی کیف میده گاهی کوتاه گاهی بلند.
اره میفهمم جی میگی. مو هرجقد قشنگ باشه وقتی میچسبه کف سر ارزش نداره 😁