2777
2789

برای من شیرینی و گل و سه تومن پول ..بنظرم واقعا کمه این‌مقدار در نهایت اینک راضی شد بازم بزنه تا جمع کنم و پیانو بخرم کادو روز سالگرد ازدواجمونم اخه نداده بود چند روز پیش بود ک گفت اونم میزنم ولی جدی شانس منه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه که دمشم گرم من هیچی نگرفتم

خب در اصل منم هیچی نگرفتم اخه کادو نگرفت کلا سه تومن ب کارت زد ک اونم اگ برنامه ای واسش نداشته باشم جای خرجیم میره و فک میکنه پول دارم دیگه فقط زودتر داده یبار اینجوری شد..

خب در اصل منم هیچی نگرفتم اخه کادو نگرفت کلا سه تومن ب کارت زد ک اونم اگ برنامه ای واسش نداشته باشم ...

ببر یچیز چند سوتی طلا بگیر

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
اخه الان واقعا با سه تومن طلا نمیدن ک وقتی سه تومن بود طلا یه گوشواره خیییلی کوچیک گرفتم نزدیک ۴ توم ...

نه بابا هست انگشتر کادویی ظریف یا اصلا سکه پارسیان بخر

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!