2777
2789
عنوان

حس میکنم نتونم ازدواج کنم بخاطر شرایط خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 28 پست
این چه حرفیه دختر خوب ، خدا به پدرتون سلامتی بده ولی این وضعیت که میگی اصلا بد نیست شما هنوز خیلی فر ...

خواستگار داشتم ولی ب مرحله ای که راهشون بدیم خونمون نرسیده 

کسایی که مناسب میدیدم اطرافم هیچکدوم نیومدن سمتم اینطور هم نبوده بگم بالاتر از ما بودن اصلا در حد خودمون بودن ولی هب منو نخواستن

شاید از اخلاقم خوششون نیومده شاید از حجاب 

نمیدونم عوامل دیگ هم تاثیر داره 

ولی خب وقتی یکی شرایط زندگیش بهتره میرن سراغ اون اول سراغ منکه نمیان

بیماری جرم نیس عزیزم نه تقصیر توعه ن پدرت و اینک اگه مادرت سالم و زندس و یا برادر داری میتونن با اون ...

اعضای دیگ خانوادم هستن خداروشکر

دیگه من تصمیمو گرفتم حالا که این مشکل پیش اومده ب فکر دانشگامو بعدش شاغل شدن باشم که موقعیت های خوبی سر راهم قرار بگیرن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیماری جرم نیس عزیزم نه تقصیر توعه ن پدرت و اینک اگه مادرت سالم و زندس و یا برادر داری میتونن با اون ...

سر همین قضیعه اعصاب خانوادمم خورد کردم که بخاطر شماست من ازدواج نکردم چون تو اطراف ما این سن دیگ ازدواج میکنن 

نمیدونم شایدم بختم باز نشده

خواستگار داشتم ولی ب مرحله ای که راهشون بدیم خونمون نرسیده کسایی که مناسب میدیدم اطرافم هیچکدوم نیوم ...

اگر خیلی ازدواجی هستی و دلت میخواد ازدواج کنی برو سایت آدم و حوا ثبت نام کن . سایت همسر یابی معتبره ولی به نظرم بچسب به درست و این فکرای منفی رو هم از خودت دور کن.

اعضای دیگ خانوادم هستن خداروشکردیگه من تصمیمو گرفتم حالا که این مشکل پیش اومده ب فکر دانشگامو بعدش ش ...

کلا میگی ۲۰ سالته چخبرههه برو درستو بخون زندگی آیندتو بساز حداقل چهار پنج سالی مونده برای ازدواجت زوده

اگر خیلی ازدواجی هستی و دلت میخواد ازدواج کنی برو سایت آدم و حوا ثبت نام کن . سایت همسر یابی معتبره ...

تو خانواده ی ما دیگ ۱۷ تا ۲۲ تهش ازدواج میکنن 

ولی خب حس میکنم داره دیر میشه 🥲

خودمم اهل دوستی نیستم با کسی 

واسه ثبت نام زوده😂

کلا میگی ۲۰ سالته چخبرههه برو درستو بخون زندگی آیندتو بساز حداقل چهار پنج سالی مونده برای ازدواجت زو ...

ب هرحال ادم ب جنس مخالف هم نیاز داره منم که مهر پدر نداشتم واسم سخته

دوست دارم زندگیم یکم تحول پیدا کنه سختمه واقها اینطوری

سر همین قضیعه اعصاب خانوادمم خورد کردم که بخاطر شماست من ازدواج نکردم چون تو اطراف ما این سن دیگ ازد ...

وااای ترو خدا نگووو حتی یه لحظه ام نمیتونم ب این فکر کنم ک بیماری بابامو ب روش بیارم و بزنم تو سرش چون پدر منم دیابت داره ولی تنها چیزی ک وقتی بهش فک میکنم اینه ک نگرانشم فقط همین ..مطمئن باش هیچی تقصیر اون نیس هنوز وقتش نشده من همکلاسیای دانشگاهم همشون هم سن توعن و بین حداقل شصت نفر دختری ک میشناسم فقط یه نفر ک ۲۱ هست امسال ازدواج کرد بقیه کامل مجردن فقط ب دور برت و فامیل نگاه نکن جامعه الان این نیس

تو خانواده ی ما دیگ ۱۷ تا ۲۲ تهش ازدواج میکنن ولی خب حس میکنم داره دیر میشه 🥲خودمم اهل دوستی نیستم ...

بیخیال این حرفا بابا هر کسی یه سنی ازدواج میکنه دیگه این طرز فکر اشتباهه که چون دور و بریای من تو سن تا ۲۲ ازدواج کردن پس منم باید تو همون سن ازدواج کنم... هر کسی یه قسمتی داره دیگه ، شما هم که هنوز سنی نداری اصلا این فکرای الکی را بریز دور چون باعث میشه عجولانه و از روی اینکه فکر کنی دیر شده اشتباه انتخاب میکنی و یه عمر بدبخت میشی هاااا ... امیدوارم خوشبخت و عاقبت بخیر و موفق باشی....

بیخیال این حرفا بابا هر کسی یه سنی ازدواج میکنه دیگه این طرز فکر اشتباهه که چون دور و بریای من تو سن ...

نه عجله نمیکنم خواستگار داشتم ولی مناسب ندیدمشون 

باید شرایط اولیه رو قبول کنم بعدش ببینم اخلاقامون بهم میخوره خوشمون میاد مشاوره ایناهم بریم

همه اینارو میدونم ولی خب دوست دارم زودتر پیدا یشه🥲