2777
2789

من الان ۲۰ سالمه چند سالی پدرم مریض بود و هز روز بیماریش بدتر میشه تا جایی که ممکنه فلج بشه 

حس میکنم هیچکس نیاد سمتم🥲

با اینکه درسخونم قیافمم خوبه وضع مالیمونم خوبه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه ربطی داره

حس میکنم داره واقها چون من با دختر همسایمون از هر لحاظ فرقی نداشتیم غیر اینکه بابای من مریض بود ولی پسر همسایه که حتی اونارو کمتر میشناخت خواستگاری سنتی کرد ازش و بعد اینکه جواب منفی شنید حتی سمت منم نیومد

ولی اگ سمت منم میومد جوابم منفی بود

تو این موارد و موارد دیگ حس کردم خیلی تاثیر میذاره

چه ربطی داره؟هرکسی تورو دوست داشته باشه عاشق خودتهو باید کمکت و همدمت باشه حتی تو روزای سختی که پدرت ...

فکر میکنم که نمیخان تو شرایط سخت قرار بگیزن

و اکثرا دنبال ارامشن

هیچ ربطی نداره عزیزم انشالا پدرت هم بهتر بشه ولی بدون ک ربطی نداره کلا

واقها وقتی فکر میکنم چطور خواستگار میخاد بیاد تو خونمون وقتی حتی پدرم نمیتونه بشینه باهاشون صحبت کنه اعصابم کلا میریزه بهم 

این چه حرفیه دختر خوب ، خدا به پدرتون سلامتی بده ولی این وضعیت که میگی اصلا بد نیست شما هنوز خیلی فرصت و وقت داری تا بتونی انتخاب کنی عزیز دل، البته این طرزفکر مختص سنتونه و بهتون اطمینان میدم که شما اول راه هستی و به امید خدا بهترین ها قراره برات پیش بیاد فقط عجله نکن برای انتخاب تا بهترین به وقتش نصیبت بشه دختر گل.

وا مگه میخواد بیاد باباتو بگیره😐🤌

اول ها فکر میکروم بخاطر اینکه درسخونم هدف دارم واسه ایندم فکر میکنن در حدم نیستن نمیان

ولی بعدش فهمیدم خانواده خیلی مهم تر بوده 

اول ها فکر میکروم بخاطر اینکه درسخونم هدف دارم واسه ایندم فکر میکنن در حدم نیستن نمیانولی بعدش فهمید ...

بخدا این حرفا الکی تو برا خودت درمیاری

من دیدم طرف پدرش معتاد ببخشیدا گند کار بازم اومدن دخترشون رو گرفتن و خداروشکر خوشبخت شد 

تو که پدرت بنده خدا مریضه فقط همین

واقها وقتی فکر میکنم چطور خواستگار میخاد بیاد تو خونمون وقتی حتی پدرم نمیتونه بشینه باهاشون صحبت کنه ...

بیماری جرم نیس عزیزم نه تقصیر توعه ن پدرت و اینک اگه مادرت سالم و زندس و یا برادر داری میتونن با اونا صحبت کنن یا حتی پدر بزرگ و عمو دایی..حتما لازم نیس پدرت بخاد بشینه حرفی بزنه ..اگ کسی دوستت داشته باشه واقعا هر کاری برات میکنه حتی سعی میکنه تو مراحل درمان پدرت کمکت کنه ن اینک اینو ضعف تو بدونه

نگران نباش به زمان درست ادم درست هم وارد زندگیت میشه🩷

امیدوارم 

تو زندگیم چیزی کم ندارم ولی خب همین مریضی پدرم که چند ساله بدجور گرفتارمون کرده و دیگ همه فهمیدن

حس میکنم داره واقها چون من با دختر همسایمون از هر لحاظ فرقی نداشتیم غیر اینکه بابای من مریض بود ولی ...

بخاطر این موضوع حساس شدی عموم فلجه رو ویلچره دختراش ازدواج کردن

در من تیمارستانی قصد شورش دارد