2777
2789
عنوان

چیزی هست استفاده کنم برای تیرگی زیر چشم که بدرد بخور باشه🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 28 پست
سرم دور چشم راکوتن شنیدم خوبه ولی کلا نباید زباد مصرف کنی دوباره برمیگرده وگرنه بعد یه دوره مصرف یه ...

جدی واقعا تاثیر میزاره؟

بخدا اگه زیر چشم تیرگی نداشت اصلا سمت لوازم ارایش نمیرفتم همش بخاطر پوشوندن تیرگی کانسیلر باید بمالم زیر چشمم😔

خب خیلین کرم زیاد هست میخام یچی باشه واقعا تاثیر بزاره

کرم که زیاد هست. اگه بری داروخونه با دکترش مشورت کنی یه سری کرم معرفی میکنه بهت

اما تیرگی زیر چشم علتش درونیه.. کم خونی، بد خوابی، تجمع اخلاط سودا.. و باید خونت در واقع رقیق و خوب شه تا گودی زیر چشم کم شه که میگن سرکه شیره بخورین یا هر روز یک لیوان شربت شیره انگور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن تاثیر میزاره من امتحان نکردمولی هیچی اندازه خوابه کافی و اب ۸ لیوان تاثیر اینا خیلی بهتره

میخاستم فیلر زیر چشم تزریق کنم ولی میگن ممکنه گوله بشه فیلر زیر چشم

نمیدونم چکار کنم حالا

جدی واقعا تاثیر میزاره؟بخدا اگه زیر چشم تیرگی نداشت اصلا سمت لوازم ارایش نمیرفتم همش بخاطر پوشوندن ت ...

خودم استفاده نکردم تجربه خودمو بگم . شاید مشکل کم خونی داری پیگیر اونم باش تاثیر دارع مال من دور چشمم سیاه میشه میفهمم کم خونم

لایک نکن 🚫❤
کرم که زیاد هست. اگه بری داروخونه با دکترش مشورت کنی یه سری کرم معرفی میکنه بهتاما تیرگی زیر چشم علت ...

برا من بخاطر کم خونیه الان ۲ سال مدوام قرص میخورم اونم قرص خوب و خارجیش رو میگیرم ولی بازم تیرگی از بین نرفت

خودم استفاده نکردم تجربه خودمو بگم . شاید مشکل کم خونی داری پیگیر اونم باش تاثیر دارع مال من دور چشم ...

برا من بخاطر کم خونیه الان ۲ سال مدوام قرص میخورم اونم قرص خوب و خارجیش رو میگیرم ولی بازم تیرگی از بین نرفت.

الان دنبال کرم و فیلر و این چیزام یکی بم گفت فیلرزیر چشم ممکنه گوله شه ترسیدم بزنم

برا من بخاطر کم خونیه الان ۲ سال مدوام قرص میخورم اونم قرص خوب و خارجیش رو میگیرم ولی بازم تیرگی از ...

پیش متخصص پوست بری احتمالش کمه اونایی ک دیدی عوارض داده پیش پزشک عمومی یا غیر پزشک رفتن . فیلر نورامیس خوبه 

لایک نکن 🚫❤
باید جای خوب بری دیگه ولی فیلر چشمو انگار کوچیک نشون میدهکم خونی نداری؟

یعنی ممکنه چشم رو کوچیکتر نشون بده؟؟؟

چرا کرم خونی دارم ۲ ساله قرص مصرف میکنم بطور مدوام اونم قرص خوب و خارجیش رو میگیرم دلی برطرف نشد دو ساله تیرگی زیر چشممو تحمل کردم

پیش متخصص پوست بری احتمالش کمه اونایی ک دیدی عوارض داده پیش پزشک عمومی یا غیر پزشک رفتن . فیلر نورام ...

اینو منشی مطب یه پزشکی بم گفت ازش پرسیدم که دکترتون فیلر زیر چشم برا رفع تیرگی انجام میده بعد گفتش که نه به دلیل احتمال گوله شدن انجام نمیده و فلان منو ترسوند

یعنی ممکنه چشم رو کوچیکتر نشون بده؟؟؟چرا کرم خونی دارم ۲ ساله قرص مصرف میکنم بطور مدوام اونم قرص خوب ...

زیر چشمتو کانسیلر یا کرم پودر  بزن ارایش دیگه نکن متوجه میشی چه جوری نشون میده