2777
2789

دوستان ایا خدا بهشت میبره و اینکه میگن مهربونه کسی رو جهنم نمیبره ایا بعد مرگ خاک سرده خانوادم فراموش میکنن هی زندگی 😣قبل مرگ چه چیزای واجبه انجام داد تا به بهشت بریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کتاب سکرات مرگ رو بخون 

سرچ کنی برات میاره 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

اره عزیزم خدا خیلی خیلی.... بینهایت مهربونه ولی من فک کنم خود آدمایی که گناه کردن اون دنیا دلشون میخواد برن جایی مجازات بشن تا روحشون هم ارتعاش و همشان خدا بشه یعنی خودمون میخوایم مجازات بشیم و البته کسایی که کافرن و خدا رو اعتقاد ندارن خیلی زجر میکشن و همچنین قاتلها و جنایت‌های بزرگ

یه متن از کتاب دینی بودکه می‌گفت 

خدا مهربانه و به واسطه همین مهربان بودن عادل و عدالتگره برای همین فرق داره بین کسی که دنیا براش مهم بوده و کسی که آخرت براش مهم بوده 

و قطعا بهشت و جهنمی وجود داره

راه بهشت از دنیا میگذره 

راه بهشت از انجام دادن واجبات 

و ترک محرمات میگذره 

شما اینها رو انجام بدین مرگ آسان خواهید داشت همانند بو کردن گل یه کل میدن بو کن بو میکنی و میمیری 

لحظه مرگ 14 معصوم میان بالاست 

و در بهشت برزخی خواهی بود تا قیامت بر پا بشه 

سوال جزئی تر داشتی بپرس تا بگم 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

یه متن از کتاب دینی بودکه می‌گفت خدا مهربانه و به واسطه همین مهربان بودن عادل و عدالتگره برای همین ف ...

گلم ما توی این دنیا زجرمون میکشیم بعدش میریم اون دنیا هرچی هست رو اینجا تجربش میکنیم 

اعمال خوب هرکس الزامات ورود به بهشته اگر کافی نباشه راهی به بهشت نداریم خدا نمی خواد به کسی سخت بگیره ولی ما شرایط رفتن نداریم باید بری و بیماری هاتو درمان کنی برگردی  مثل دنیا که اگر اعضای بدنت کامل نباشه اذیت میشی و بیمار میشی اونجا هم روح پاک نیاز هست برای ورود

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

عسیسم خاهرم خدا مهربونه خیلی اصلا قابل توصیف نیست و همه به بهشت میرن چون این دنیا داره مکافاته

آیات مختلف و متعددی هست که از شدید العذاب بودنش میگه 

دوم جهنم برای مکافات اعمال هست دیگه 

سوم آیه ای هست که به پیامبر میگه تو هم داخل جهنم میشوی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد