2777
2789
عنوان

بیمار سرطانی

109 بازدید | 21 پست

خانما شمارو بخدا خواهش میکنم ازتون . خواهرم سرطان داره الان تو بیمارستان بلند داشت ناله میکرد . سه ماه شوهرشو از دست داد دکترشم جوابش کرده چون بشدت ضعیف شده  هرکی در حدتوانش براش ایت الکرسی بخونه یا حدیث کسا خدارو قسم بدین ب حضرت زهرا دستشو بگیره دلمون خونه .. ی بچه داره داره دق میکنه مادرشو میبینه تو این حال

منم مادرم سرطان داشت و ۳ سال پیش از دستش دادم 

بهش بگو جوش زدن خیلی بده براش خیلییی 

آبت الکرسی بلد نیستم خواهر بخدا 💔

ﻣُﻓﺕَ ﺑُﺯُࢪﮒَ ﻧَﺷُﺩِﻳﻡ ڪِهﺑِﺧﺍﻳﻡ،ڪُﻭﭼیڪِ ﻫَࢪٌ ڪَﺳﻯِ ﺑِﺷﻳﻡ😉️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاءالله شفا پیدا کنن .. سرطان چی دارن 

😓

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

منم مادرم سرطان داشت و ۳ سال پیش از دستش دادم بهش بگو جوش زدن خیلی بده براش خیلییی آبت الکرسی بلد نی ...

ی دعای در حقش بکن شاید ب زبان بی گناه شما خدا نظرکنه بهش  

ی دعای در حقش بکن شاید ب زبان بی گناه شما خدا نظرکنه بهش

خدا انشالله کمکش کنه بخاطر همون بچش 

که سایه مادرش بالای سرش باشه همیشه 

خوب میشه خدا ناممکن رو ممکن میکنه برای خداوند متعال کاری نیست 

ﻣُﻓﺕَ ﺑُﺯُࢪﮒَ ﻧَﺷُﺩِﻳﻡ ڪِهﺑِﺧﺍﻳﻡ،ڪُﻭﭼیڪِ ﻫَࢪٌ ڪَﺳﻯِ ﺑِﺷﻳﻡ😉️ 

کبد . اخ ک فقط میناله هرچی مسکن میزنن انگار ن انگار .

یه دوره درمان بیماریها داشتم .. چک کردم ببینم درمان سرطان کبد رو گفتن یانه هنوز ، نبودش 😢😢

شیمی درمانی دارن میشن خواهرتون ؟

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ای وای من

همسرشم از دست داد 😓😓😓 خدا رحمتشون کنه