2777
2789
عنوان

جاریم کادوی روز زن رو که پدرشوهرم داده پس داده

| مشاهده متن کامل بحث + 7055 بازدید | 160 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پناه بر خدا بعضی هاتون چه دلی دارید؟ 

حالا یا 150 میلیون داده یا تاپیک فیکه چطوری میتونید این تیکه ها رو بندازید سرطان داری و خرج شیمی درمانیته و... 

دنیا خیلی گرده مواظب باشید هر حرفی یه کارمایی داره

هم پزشکه،هم گل فروشه،هم بازنشسته نیروی دریاییفک کنم یکم از اون گلا کشیدی

عریزم من کجا گفتم پدر شوهرم پزشک ؟ پرسید جاریت چیکاره اس گفتم پزشک 

پدر شوهرم افسر بازنشسته اس الان هم گل فروشی باز کرده از جوونی آرزوی گل فروشی داشتع

پناه بر خدا بعضی هاتون چه دلی دارید؟ حالا یا 150 میلیون داده یا تاپیک فیکه چطوری میتونید این تیکه ها ...

بعضيا واقعا خیلی راحت دیگران رو قضاوت میکنن من دلیلی نمیبینم اینجا دروغ بگم که بیمارم نه کسی منو میشناسه نه چیزی هیچی هم بهم نمیرسه یه جور میگن پربازدید انگار بهم پول میدن از نفرین و دعای بد اصلا خوشم نمیاد ولی واقعا هر حرفی کارمایی داره

بعضيا واقعا خیلی راحت دیگران رو قضاوت میکنن من دلیلی نمیبینم اینجا دروغ بگم که بیمارم نه کسی منو میش ...

نمیدونم چرا مردم از خوشحالی هم ناراحت میشن الان اگه گفته بودی دیشب خدای نکرده شوهرم به جای کادو روز زن کتکم زد همه باهات همدردی میکردن ولی شاذی همدیگه رو تاب نمیارن انگار دلها خیلی کوچیک شده، عزیزم استرس براتون خوب نیست بهتره قفل کنی تاپیک رو. 

نمیدونم چرا مردم از خوشحالی هم ناراحت میشن الان اگه گفته بودی دیشب خدای نکرده شوهرم به جای کادو روز ...

بله متاسفانه یه کادو خیلی براشون عجیب غریب 

بله گلم الان قفل میکنم