2777
2789
عنوان

جاریم کادوی روز زن رو که پدرشوهرم داده پس داده

| مشاهده متن کامل بحث + 8588 بازدید | 160 پست

اونوقت شوهرت چی بهت کادو داده وقتی باباش برا هر کودومتون ۱۵۰م ریخته

عزیزم اینجا کلی ادم هس تو خونه ها کلی اختلاف هس سر کادو

شماعم خواهشا با جنجالاتون برا پربازدید شدن دل هارو سعی نکن بسوزونی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعنوان کسی که ۱۷ سال زندگی متاهلی دارم بهت میگم خودت درگیر نکن تاجایی که میتونی بی خیال باش هیچ چیزی ...

ن کلا خودمو درگیر ای چیا نمیکنم. اعصاب میخاد ک ادم زندگی خودش ول کنه بچسبه ب اینا 

بگو به جون مادرمو پدرمو همه‌ی عزیزامو به قرآن و به پیر و پیغمبر و همه ی امامزاده ها و جون بچم راست م ...

ترکیدم از خنده بسههههه😂😂😂😂😂

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

😭😭😭 فدات شم ماه بود بخدا عین کوه پشتم بود نمیزاشت شوهرم از گل بهم کمتر بگه جونم به جونش وصل بود خ ...

عزیزم چند وقت پدرشوهرت بعدت زنده بود چون منم همچین پدرشوهری داشتم همش یک سال و خورده ای زنده بود و تصادف کرد. اگر میبود کل زندگی من فرق میکرد

چ توقعات عجیب غریبی داریپدرشوهرتت بهت روز زنو تبریک بگه بهت زنگ بزنه حالا نهایتا خونششچن باشی دسته ج ...

من اصلا شأن خودمو دراین نمیبینم ک یکی بخاد یه چیو بهم تبریک بگه.و.. کلا صحبت رو این روال پیش گرفت وگرنه ی تبریک اصلا توقع حساب نمیشه