2777
2789
عنوان

شوهرم اصلأ نمیاد خونه خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 38 پست
خب چیکارش کنم اخه چقدر غرورمو بشکنم؟؟؟التماسش کنم پیشم بمونه؟؟؟شما ی راهی بگو کلأ ذاتأ اینجوریه ک ی ...

التماس چیه دهنشو سرویس کن

خونه راش نده غذا نپز

مگه نوکرشی بچش تو شکمته اون بره خوشگدرونی

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب ببین تو بخاطر بارداری و خونه موندن حساس شدی ولی نگران نباش کلا چند ماهه میگذره موزیک گوش بده کتاب ...

حوصلم نمیگیره کتاب بخونم یا فیلم ببینم زود خابم میگیره البته قبل بارداری اینجوری نبودم خیلی تلاش کردم خودمو سرگرم کنم ولی نمیشه نمیدونم بارداریو تجربه کردی یا ن خیلی ادم بی حوصله میشه من حتی بهشون گلایه هم کردم ک چرا نمیان ولی دوست ندارن بیان خیلی دلم گرفته 

خودت باید حال خودتو خوب کنی 

به این فکر کن که تا هفت هشت هفته دیگه یک نی نی ناز میاد که تو را ازتنهایی دربیاره

میاد که نذاره راحت بخوابی 

درسته استراحتی اما واقعا باید استراحت مطلق باشی؟

منم بیست و هشت هفته باردارم البته بچه سوم 

شاغلم اونقدر خواب کم دارم 

اونقدر دلم میخواد چندروزتوخونه باشم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خودت باید حال خودتو خوب کنی به این فکر کن که تا هفت هشت هفته دیگه یک نی نی ناز میاد که تو را ازتنهای ...

وای چجوری میتونی با دوتا بچه بری سرکار بد باردارم باشی چقدر امثال شمارو میبینم غبطه میخورم میدونی انقدر تنها بودم کسل شدم بی رمق شدم

وای چجوری میتونی با دوتا بچه بری سرکار بد باردارم باشی چقدر امثال شمارو میبینم غبطه میخورم میدونی ان ...

حق داری اما سعی کن سرتو گرم کنی 

کم کم وسایل بچه را اماده کنی فیلم بذار اهنگ شاد بذار 

من پنج پنج ونیم بیدارمیشم ناهاردرست می کنم خوراکی واب ولباسهای مدرسه ی بچه ها رااماده می کنم 

میرم سرکار میام ناهار وتکالیف بچه ها کمکشون می کنم و بعد شام 

دیگه وسطش ظرف شستن و تمیزکاری و....هم هست بسته به وقت وتکالیف بچه ها 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶