همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
از تو دوست در نمیاد بجای کنار گذاشتن راهنمای میکردیش شاید احساس ناکافی بودن میکرد
من خیلی سعی کردم کمکش کنم
ولی خب نتونستم
از طرفی هر روز با یکی بود
و دوست داشت منم مثل خودش باشم
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چه کار به عمل زیباییش داری؟اگه افکارش بهت نمیخوره آره رابطتو قطع کن
خیلی زننده شده بود
افکارش هم کلا تغییر کرده بود
آره اگه دیگه تفکراتش باهات نمیسازه بله کار خوبی کردی
منم یه دوست اینطوری داشتم خیلی به صورتش دست میزد متعارف نه وحشتنااااک مژه های خیلییی بلند لب خیلییییی ژل خورده و .... آرایش بی نهایت غلیظ
خیلی باهم خوب بودیم و همو دوست داشتیم ولی دیدم با افکار من نمیخونه من حتی آرایشم نمیکنم اون هرروز یه مدل یه لباس دیگه نمیتونستم درکش کنم رفته رفته از هم دور شدیم
آره اگه دیگه تفکراتش باهات نمیسازه بله کار خوبی کردی منم یه دوست اینطوری داشتم خیلی به صورتش دست میز ...
آره همش درگیر سطحیات شده بود
اینکه چطور زننده باشه چه آرایش چه عمل زیبایی
چه رفتارش چه تیپش و...
کلا شد یه آدم دیگه که من هرگز نمیپسندم
بعدم به من میگفت چرا تغییر کردی
مثل قبل نیست خب روی آدم تاثیر میزاره