2777
2789
عنوان

چرا بعضی زن شوهرا خونشون میدون‌ جنگه علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 56 پست
زنی ک ب خاطر کادو نگرفتن دعوا و بحث راه بندازه زن نیسخانوم عزیز یا همسرت خودش بلده و برات میخره بدون ...

افرین، اصلا به نظرم اگه طرف مقابل کادو خرید تو هم براش جبران کن، اگه نخرید رها کن بره تو هم متعاقبا توی مناسب مخصوص خودش جبران کن.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
افرین، اصلا به نظرم اگه طرف مقابل کادو خرید تو هم براش جبران کن، اگه نخرید رها کن بره تو هم متعاقبا ...

خب ببین خیلی از خانوما سیاست ندارن

فقط بلدن غُر بزنن و دعوا راه بندازن و دلخور شن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم دیشب یادش افتاد تبریک گفت فقط تبریک بدون هیچ ..ولی صبحش برا مادرش هدیه برد ...

من اگه جات بودم دقیقا روز مرد برای بابام کادو میبردم و به خودش اخر شب فقط تبریک می گفتم. البته نمیدونم کار درستیه یا نه، شایدم براش میخریدم تا یاد گیره نمیدونم‌بستگی به شرایط داره

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اره پنج سال دوست بودیم. ولی فهمیدم خانواده مهمتر از خودشه

عه؟ مثلا اگه مورد عالی بود ولی مادر بیخود بود بده، مادرا هم خیلی تو زندگی بچه هاشون دخالت می کنن

عه؟ مثلا اگه مورد عالی بود ولی مادر بیخود بود بده، مادرا هم خیلی تو زندگی بچه هاشون دخالت می کنن

ببین من مشکلم این بود ک مادرش بیخود نبود. خیلی هم با خود بود. کلا یجوری پیش می‌رفت ک‌حرف حرف اون باشه. ما تو دوران دوستی حلقه نامزدی خریدیم ولی زمان نامزدی با هزار بهونه ازمون عوضش کرد.تا این حد

ببین من مشکلم این بود ک مادرش بیخود نبود. خیلی هم با خود بود. کلا یجوری پیش می‌رفت ک‌حرف حرف اون باش ...

پس بیخود بوده دیگه، من روی این مورد حساسم، اگه ببینم مادره خیلی توی زندگی پسرش نفوذ داره اصلا قبول نمی کنم. 

پس بیخود بوده دیگه، من روی این مورد حساسم، اگه ببینم مادره خیلی توی زندگی پسرش نفوذ داره اصلا قبول ن ...

سعی کن تو دوران دوستی هم شده با خانوادش ارتباط بگیری و بشناسی ک مثل من حسرت ب دل نمونی

طرف ۳۰ سالشه بچه هم داره تو تاپیک میگه دارم به طلاق فکر میکنم شوهرم برای روز زن هیچی برام نخریده ...

همین بانوی ۳۰ ساله ۱۲ سال پیش در دوران طفولیت ازدواج کرده بود و با همون نا پختگیش یه کاری کرده یه لج و لجبازی دراورده که مرد به اینجا رسیده 

گفتم

نتیجه شکسته شدن حرمتاست

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
سعی کن تو دوران دوستی هم شده با خانوادش ارتباط بگیری و بشناسی ک مثل من حسرت ب دل نمونی

حتما