2777
2789
عنوان

شنیدین مادر یه دانش آموز مدرسه رو نظافت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 28 پست
چه بدگناه دارن مستخدما

اره خیلی 

ولی خب این جز وظایفشونه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانش آموزی که تهوع و استفراغ داره به نظرت حال تمیز کردن زمینو داره تو اون وضع

فکر کن اونم کلاس اولی 

مگه میشه؟یه چی میگن دوستان

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منم اول اینطور شنیدم اما همین الان اخبار گفت بچه دچار تهوع شده و ...

پارسال دخترم کلاس اول بود گفت یکی از بچه ها بالا آورده معلمشون گفته بچه ها همه چشماتونو ببندیم و خود معلمشون تمیز کرده بود

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
وظیفه ی سرایدار هستهمیشه که اولیا در دسترس نیستن.پسرم بارها تعریف کرده واسه ی دوستاش این مشکل پیش او ...

والا ما هم راهنمایی دبیرستان بودیم بارها پیش اومد طرف از جاش بلند شده کل صندلی خونی بوده😶

ابتدایی ک جای خود داره

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

پارسال دخترم کلاس اول بود گفت یکی از بچه ها بالا آورده معلمشون گفته بچه ها همه چشماتونو ببندیم و خود ...

وضع بدیه 

من باشم خودم ک اصلااا نمیتونم همچین کاری کنم

به سرایدارم روم نمیشه بگم

سرایدار سطل پر از پد بهداشتی خالی می‌کنه سرویس ها میشوره اون محتویات براش سخته؟؟؟مادر هیچ مسئولیتی د ...

نه اما اینکه بری به سرایدار بگی بیا تمیز کن حس میکنم شخصیتش خورد میشه

والا ما هم راهنمایی دبیرستان بودیم بارها پیش اومد طرف از جاش بلند شده کل صندلی خونی بوده😶ابتدایی ک ...

آره خوب پیش میاد.وقتی دانش آموز بزرگتر باشه شاید خودش بتونه جمع و جور کنه اما بچه های دبستانی نمیتونن واقعا.خنده داره که میگن وظیفه ی والدین بچه است

مدرسه ی بچه ی من نیم ساعت تا خونه فاصله داره اگر محل کار باشم که دیگه بدتر یه ساعت طول میکشه خودم رو برسونم تازه اگر بتونم مرخصی بگیرم.یه ساعت باید اون خرابکاری وسط مدرسه ولو باشه تا من برسم؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

نه عزیزم اینطوری نیست روز اول پذیرفتن که مسئولیتشون چیه 

برای ما سخته اما کسی که شغلش نظافت چی و سرایدار هست خیلی چیزا را بوسیده گذاشته کنار مثل غرور 

توی پیش دبستانی و مهد هم پرستارهای هستن که کارشون مراقبت از بچه ها برای توالت رفتنه.اگه لباسشون کثیف بشه عوض میکنن و.....

دیگه پذیرفتن که این مسائل جزئی از شغلشونه