2777
2789
عنوان

با همسرم دعوام شد اینجوری گفت شات

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردا همه همینن😐بابام داره غذا میخوره مامانم میگه یکم نمک نداره بابام دقیقا پشت حرف مامانم میگه نمک ...

خیلی خنگن 

کلا اختیارشون دست ننشونه 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

چی بگم خواهر 

منم از ترس مریضی خودمو حبس کردم تو خونه 😭هی فرت و فرت مریض میشیم الان نفسم بزور میاد آرتمیس هم نمی‌خوابه بازی میخاد 😭

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

چی بگم خواهر منم از ترس مریضی خودمو حبس کردم تو خونه 😭هی فرت و فرت مریض میشیم الان نفسم بزور میاد آ ...

اره مام همینجوری بودیم

انگار این مریضی وامونده تایم داره سر یک تایمی تموم میشه

منک بهت گفتم دگه یکماه قشنگ افتاده بودم

حتی تا هفته پیش خودمو بچهام افتاده بودیم الان خداروشکر خدارو هزار مرتبه شکر بهتریم

اره مام همینجوری بودیمانگار این مریضی وامونده تایم داره سر یک تایمی تموم میشهمنک بهت گفتم دگه یکماه ...

خدارو شکر 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

فدات انشاالله بهتر بشیختمی خبازی خیلی بمن کمک کرد بگیز دم بده بخوریندانه به هم خوبه

هیچکدوم رو ندارم 😭 

سرم چشام درد می‌کنه اونو نمی‌دونم چیکار کنم