2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظور شما چیه الان داری مسخره میکنی

نه عزیزم ، اصلا سو تفاهم نشه 🤍🤍🤍🤍🤍

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چرا؟ مثلا بنظرتون کسی بخاطر زشت بودنش حق داره که باهاش بد رفتار بشه یا مثلا یه پرونده خوندم دختر بخا ...

اینها اتفاقات استثنایی هست ،تفکر و اقدام به قتل یک دختر به خاطر چاقی یا تمسخر به خاطر وجیه نبودن حاصل  ذهن سالم نیست و اینگونه افراد بسیار کم هستند 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
👍

بهش میگن تجارت قرن

ولی خیلی ها جلوی این حرفا گارد میگیرن

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
پوست سیاه پوست سفید ؟از کی تا حالا معیار زیبایی شده رنگ پوست ؟

توهمین سایت کم درموردش تاپیک نمیزنن حتی بچه هاشونم درگیر می کنن مثلا بچه ام سبزه اس فامیلا یا خانواده همسرم مسخره می کنن