2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما دگ نزدیک به موع‌د پریودیت هستیاگ نشی حامله هستی ینی

تا شیاف پروژسترون استفاده میکنم پریود نمیشم 

باید ازمایش بدم اگه خدای نکرده منفی شد شیاف رو قطع کنم تا پریود بشم 

اگه خدا کمک کرد مثبت شد باید شیافو ادامه بدم تا برم مطب دکتر

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
تا شیاف پروژسترون استفاده میکنم پریود نمیشم باید ازمایش بدم اگه خدای نکرده منفی شد شیاف رو قطع کنم ت ...

عه اینطوریه؟بمن نگفت دگتر 

😟😟😟😟😟

گفت ۱۵ تا مینویسم هر شب یکی بزار

وای شیاف میزاریم پریود نمیشیم واقعا؟

خوب شد گفتی ک توهم بارداری نگیرم یوقت 

ازمایش جی بایذ بریم بدیم ؟

چند رپز از ای یو ای بگزره باید ازمایش بدیم؟

عه اینطوریه؟بمن نگفت دگتر 😟😟😟😟😟گفت ۱۵ تا مینویسم هر شب یکی بزاروای شیاف میزاریم پریود نمیشیم وا ...

اره  پروژسترون جلو پریودشدن رو میگیره  

14روز بعد از ای یو ای باید آزمایش بارداری بدی 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بی بی چک؟یا ازمایش خون؟خب پقتی شیاف جلو پریودی رو بگیری جواب ازمایش کاذب تیست؟

نه حتما باید ازمایش بدی 

نه شیاف رو جواب ازمایش تاثیری نداره فقط مانع پریود و خونریزی میشه 

تنها دارویی که باعث مثبت کاذب شدن میشه امپول اچ سی جی هست که تا 12روز تاثیر داره 

کاش نمیزاشتیم شیاف مگ نه؟

نه شیاف به باردار شدن و لانه گزینی کمک میکنه 

نه حتما باید ازمایش بدی نه شیاف رو جواب ازمایش تاثیری نداره فقط مانع پریود و خونریزی میشه تنها داروی ...

من به همسرم گفتم نزارم

گفت نه بزار

اخه معل‌م نیست باشیم حامله یا نباشیم ک 

الکی شیاف بزاریم برای چی

من به همسرم گفتم نزارمگفت نه بزاراخه معل‌م نیست باشیم حامله یا نباشیم ک الکی شیاف بزاریم برای چی

کمک به بارداری و لانه گزینی میکنه به خاطر همین دکتر تجویز میکنه 

حتما باید استفاده کنی 

یه موقع قطعش نکنی

استرس نداشته باش و به نتیجه فکر نکن انشالله باردار میشی