2777
2789
عنوان

ترک ها چه شکلین

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 89 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت بشوم ن گل من اصالتم شاهرودیم جد مادربزرگم شیرازین😂

میشه توصیف کنی اکثرا چه شکلین؟ 

اگرم راحت نیستی درخواست بدم اونجا بگو 

چون هم تعریف شنیدم

هم شنیدم خوشگلن

هم زشت 😂😂😂

مشهد رفته بودیم یه خانوم نیشابوری میگفت سیاه سوخته ان

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
میشه توصیف کنی اکثرا چه شکلین؟ اگرم راحت نیستی درخواست بدم اونجا بگو چون هم تعریف شنیدمهم شنیدم خوشگ ...

ن راحتم گلم 

ببین همجا زشت و معمولی و خوشگل داره چه معمولی رو ب خوشگل چ معمولی رو ب زشت

شاهرودیا ن هم سفید هست هم سبزه هم گندمی من خودم گندمی رو ب روشنم

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

ن راحتم گلم ببین همجا زشت و معمولی و خوشگل داره چه معمولی رو ب خوشگل چ معمولی رو ب زشتشاهرودیا ن هم ...

نه گلم شیرازیا رو میگم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
جیگری مارال🥰

فداتم جیگر   

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
نه گلم شیرازیا رو میگم

اها شیرازیا رو از رفیقم شنیدم مرداشون غیرتین دوست من ک روشنه پوستش بعد من تهرانم اون شیراز زندگی میکنه تو مجازی رفیقیم جد مادربررگم اینام همه سفیدن و خونگرم

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

اها شیرازیا رو از رفیقم شنیدم مرداشون غیرتین دوست من ک روشنه پوستش بعد من تهرانم اون شیراز زندگی میک ...

خوشگلن اکثرا یا معمولی؟

ن واقعا خوشگلنمعمولی هم دیدم خدایی ولی خب خوشگلن

مرسی